Na most mi lesz? Mennyi az esély? Félhetek?
Figyelt kérdés
Petting során sperma (nem előváladék) került a nagyajkaimra,és még ott összevissza el is kenődött,beljebb is juthatott,mert későn eszméltem. Behatolás nem volt. Félidős vagyok. Terhesség?2011. jan. 23. 10:35
2/7 A kérdező kommentje:
Igen,az lesz,de még csak minimum 2-3 hét múlva,addig ideges leszek.
2011. jan. 23. 10:53
3/7 anonim válasza:
addig figyeld a "tested"-vagy szervezeted reakcióit..sok mindent elárul, csak figyeld meg magad..cicifeszülés, menstruáció előtti alhasi pici görcsök, vagy.. vannak kalkulátorok..pl... utolsó menstruáció kell hozzá és vannak olyanok amik kimutatják hogy mikor lesz/volt a fogantatás és hogy mikorra várható a szülés
4/7 anonim válasza:
nagyon minimális az esélye, hogy így teherbe ess, szerintem ne parázz előre, mert akkor a stressz miatt fog késni. Gondolj bele, hogy egy jó időben történt szeretkezés kb. 25-30%-al sikeres baba szempontból, nálatok meg hiányzik egyrész a kezdősebesség (szó szerint), és még a mennyiség is (viszonylag kevés hímivarsejt jut a petesejt közelébe).
Vagyis nálad az esély kb 1%, vagy annyi se.
Lehetsz szerencsétlen, akinél pont így beüt, de azért ez elég valószínűtlen.
5/7 anonim válasza:
Hát, én amondó vagyok, hogy ha még belefér idöben, vegyél be egy esemén utáni 72 órás tablettát, hogyha semmiképp nem szeretnétek babát. inkább egy tabi feleslegesen, mint egy abortusz.
6/7 anonim válasza:
Ja és ne haragudj elöttem szólo, de ne áltasd ezzel az 1%-kal a kérdezöt. Elöírás szerint szedett fogamzásgátló mellett. Na, ott 1% az esély teherbeesésre!
7/7 anonim válasza:
Nézz utána a neten, hogy mennyi az esélye a nagyajakra került spermától teherbe esni. Még 1% sincs, nem én találtam ki. Persze ha ő az az egy a 100-ból, akkor neki az valóban 100% lesz, de azért ne kötekedj, ha egyszer nincs igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!