Fogantatástól számítva, mikor kezd el termelődni HCG a szervetben?
Figyelt kérdés
Fogantatás jan. 14 vagy 16.2008. jan. 26. 08:16
1/6 anonim válasza:
Kb 12-14 napra rá,már valoszinüleg kell lennie elegendő HCG hormonnak ha terhes vagy.
2/6 A kérdező kommentje:
Csütörtökön vagyis 24-én még nem mutatott HCG-t, csak 0,1-et.Ez normális? Ennek ellenére még letetek terhes? Holnap kell megjönnie (vasárnap) mikor teszteljek?
2008. jan. 26. 08:49
3/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanakkor volt a PÉ-m és ma reggel csináltam egy tesztet, + lett! Szerintem holnap reggel te is nyugodtan csinálhatsz egyet! Szorítok neked!
4 hetes kismama
4/6 A kérdező kommentje:
Szerinted annak ellenére is lehet pozitív, hogy az orvosom azt mondta, hogy nem terhesség? Csütörtökön csinált egy ultrahangot, és megmutatta, hogy ott van a méhemben egy picike pontocska, én is láttam, de a vérembe 0,1 HCG-t talált ami őszerinte 0.Szerinted?
2008. jan. 26. 09:05
5/6 anonim válasza:
Ha holnap kell megjönnie akkor csinálj egy érzékeny tesztett ha türelmetlen vagy. Amúgy minden nap duplájára nő a HCG hormon. de hátha sikerült. Szurkolok hogy ne jöjjön meg. De nekem ilyenkor mindig késik ha nagyon figyelek rá. Úgy hogy remélem ott a pici babód már a hasadban. (elég picike lehet ha ott van)
6/6 anonim válasza:
nekem a gabriel nevő teszt kimutatta 3 nappal ezelött!vagyis ma kellene nekem is megjönnie, azota már 3 tesztet csináltam és mind +. sztem próbáld meg!!lehet már kimutataja.SZORITUNK!!! 4hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!