Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 22-én vagy 26-án vagyunk...

Ha 22-én vagy 26-án vagyunk együtt és a peteérésem 24-25-re esik, ugyanannyi az esélyem, mint pontos peteéréskor?

Figyelt kérdés
24-25.-ére esett a peteérésem. Nem tudtunk együtt lenni a párommal, de 22-én és ma együtt tudunk lenni. Remélem így is megvan az az esély, mintha együtt tudtunk volna lenni. A ciklus.hu szerint számoltam a 25.-én, de gondolom ez is csak plussz-minusz két nappal pontos.Mert azért teljesen pontosan nem is lehet kiszámítani.Vagy mégis..
2008. jan. 26. 07:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi mindig akkor szexeltünk egyszer mikor pé volt.Egy orvostól hallottam(meddőség szakértőtöl)pé előtt kell legalább négy nappal már élkezdeni. Mert négy nap kell a spermiumoknak hogy odaérjen. Szurkolok nektek. A ciklus.huról meg annyit hogy nekem is van de soha nem akkor volt pé mint ahogy az orvos mondta. A pé. ki lehet számolni úgy amikor meg fog jönni előtte 14 nap lesz a pé. Sokan nem jól nézik. 8 nap múlva kiderül hogy sikerült-e nekem. Biztos hogy szólni fogok nektek. Eszti
2008. jan. 26. 10:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ha pontosan szeretnéd tudni, hogy mikor lehet peteérésed vegyél inkább ovulációs tesztet. A ciklus.hu oldalon ugyanis csak a matematikára hagyatkoznak és kb. tudják megmondani a napot. Mivel a spermiumok megtermékenyitő képessége átlagosan 24-72 óráig tart van esély arra, hogy terhess légy. Vannak esetek, hogy a két sejt találkozik és mégsem jön létre terhesség.
2008. jan. 26. 10:17
 3/3 anonim ***** válasza:

A férfi meddőség kutatásának legújabb eredményei szerint, minél több szexben van része egy férfinak, annál termékenyebb - szexeljen naponta, hogy megoldódjon a probléma!

Ausztrál kutatók meddőségi klinikára járó férfiakat vizsgáltak meg, és kiderítették, hogy a spermiumok genetikai hibái jelentősen csökkennek, ha a férfiak naponta szexuálisan aktívak.ezt ezen az oldalon találtam: [link]

2008. jan. 26. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!