Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menzi előtt 3 nappal negativ...

Menzi előtt 3 nappal negativ teszt, már esélytelen?

Figyelt kérdés
10-es teszttel csináltam, csík sehol. Első babámnál egy héttel menzi előtt már volt csík 25-ös teszttel. Lehet ez még 2-3 nap alatt pozitív, vagy ne reménykedjek? Férjemmel inden másnap együtt voltunk.
2011. jan. 22. 08:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Az első babámmal nekem is kimutatta már mensi előtt, szerintem még semmi sincs veszve.Minden terhesség más,úgyhogy lehet most később fogja kimutatni a teszt.
2011. jan. 22. 08:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ameddig nem jön meg, addig van remény, csak elkeseredtem kicsit, hogy úgyis megjön ezek után. Fogalmam sincs mikor volt pé-m, de nem középidőben, mert akkor csináltam LH teszteket, még tesztcsík sem volt rajtuk. Férjemmel minden másnap együtt voltunk, mondván érik amikor akar, úgyis eltaláljuk. Ez most lehet nem jött össze.
2011. jan. 22. 09:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor kell tesztelni mikor meg kell jönnie az nap.

Akkor már lehet valamit halványan látni ha az vagy.

Van olyan akinek a nemvárt után egy hétttel mutat ki valamit.

2011. jan. 22. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!