Ha nincs peteérésem, akkor is érezhetem a tüneteit?
Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos, hogy volt PÉ-m, ennek ellenére minden tünetem stimmel. Talán a hő a kivétel. Barátcserjét szedek az 1. cn-tól, palástfüvet iszok a feltételezett PÉ-től.2009. febr. 3. 14:54
2/8 anonim 

válasza:

Szia.
Sztem 28.-29.-én volt PÉ-d,ahogy be is rakta,viszont akkor pont nem voltatok együtt jókor,hanem előtte 2 és utána 2 nappal,ami viszont nem túl jó.Valamint,ahogy látom,ovufájdalmat is akkor éreztél,tehát valószínű a 28-29.Sztem.
3/8 anonim 

válasza:

Hány naposak a ciklusaid? mert a görbéd alapján azt mondanám, hogy még nem volt, de ha hosszabb a ciklusod, lehet, hogy még csak most lesz.
4/8 anonim 

válasza:

Nem maradt fenn a hőd, visszaesett a peteérés előtti értékre.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem szabályos a ciklusom, átlagban tudok csak mondani olyan 41-43 napot.
Szóval ha nem marad fent a hőm, akkor valószínű, hogy még nem volt? Csak próbálkozott?
2009. febr. 3. 15:07
6/8 anonim 

válasza:

Szia! Szerintem igen, mindenképpen fenn kell maradnia a mensiig különben az valami bajra utal. Egyébként a 41-43 napos ciklus nagyon hosszú, azt mondják, hogy 25 napos ciklus alatt és 35 napos ciklus felett nincs peteérés. Ha tudsz keres fel egy orvost mindenképpen, mert ha igazam van nem érdemes várni és nagyon könnyen lehet rajta segíteni.
7/8 anonim 

válasza:

Szia! Szerintem sem volt még PÉ-ed! De ha kb 40 napos cillussal számolunk, akkor előtte 14-12 nappal várható a PÉ, tehát a 26. nap környékén.
Ezzel semmi baj nincs, én is a 27. ciklusnapon estem teherbe.
Mérd tovább a hődet!
Sok sikert,
7 hetes kismama
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nagyon reménykedem, hogy ebben a hónapban végre lesz PÉ-m, és én is azt hittem, hogy 29-e körül ez az volt. De akkor még várok. :-)
2009. febr. 4. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!