Hőhullám mint terhességi előjel?
Figyelt kérdés
Holnap lesz két hete, hogy a mikroszkópom párfrányos volt. 2-3 napja napközben többször izzadtam, melegség jött rám. A hőmet nem mérem. Ma égett a gyomrom többször is. Most is ég, úgy érzem. Ez sem tudom, hogy számít-e. Segítsetek! Tapasztalatokat várok. Hozott valakinek ilyen tünet babát? Még reménykedem. A mellem feszülni szokott mensi előtt, de most nem.2011. jan. 20. 20:06
11/13 A kérdező kommentje:
Megírom majd, csak már belegondolni nem merek, hogy teszteljek, sztem ha esélyes, kivárom az egy hét késést. Már néha kicsit úgy érzem negatív vagyok.
Másfél éve próbálkozunk, most voltunk dokinál, elkezdik a kivizsgálásokat. Igaz, még csak 26 éves vagyok, de már nagyon szeretnénk babát.
2011. jan. 20. 20:29
12/13 anonim válasza:
Várd meg a kivizsgálás eredményeit,ha minden klappol,és még mindig nem esel teherbe,akkor se ess kétségbe,előfordul,volt ismerősöm,akire 7 évet vártak a szülei...Remélem nektek nem kell ennyit várni,de ne idegeskedj,az is sok mindent befolyásol...
13/13 anonim válasza:
Hőhullám nekem is volt, rögtön az elején! A nem várt napján halvány pozitívat teszteltem! Nagyon szorítok nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!