Hangyaxxx kérdése:
25. én kellene megjonni a menzimnek, de mindig késik 4-5 napot. Már 1 hete érzem azt, hogy fájnak a melleim és a hasam is szurkod. A pé- kor voltunk eggyutt. Ma csináltam tesztet negat lett. Akkor már nem lehetek terhes? Nagyon szeretnék már az lenni
Figyelt kérdés
ja és vannak még reggeli rosszullétek és olyan sokszor a hasam, mintha feszulne és érzékenyebb a szaglásom2011. jan. 20. 19:24
1/3 anonim válasza:
ismeteld meg par nap mulva mert szerintem koran teszteltel
2/3 anonim válasza:
Türelem! Ha sikerült is, valahol a beágyazódás körül tarthat a dolog, ezért valós terhességgel összefüggő tüneteid még nem igazán lehetnek. Több terhességgel a hátam mögött mondom, hogy a vérzés elmaradásáig nem volt semmi olyan tünetem ami nem tudható be szokásos menstruáció előtti tünetnek. Az egyik terhességemmel nem voltam rosszul, nem hánytam egyáltalán. A másik terhességemmel is a 6. hét körül lettem először rosszul.
3/3 anonim válasza:
Én is azt mondom hogy türelem! Amit leírtál tüneteket, mensi előjele is lehet. A rosszullét meg 5-6 hetes korban kezdődik, ilyenkor legfeljebb a stressztől lehet egy kis émelygés, de majd megtudod hogy milyen az az igazi terhességi rosszullét ami semmi mással nem hasonlítható össze :) De az is lehet hogy te megúszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!