Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma tartok a ciklusom 20....

Ma tartok a ciklusom 20. napján. Miért esett le a hőm?

Figyelt kérdés
Ma tartok a ciklusom 20.napján.A peteérésem a 14.napon volt,a ciklusom mindig 28 napos.Több mint egy éve próbálkozunk a babával,de eddig még ilyet nem tapasztalatm,csak tüszőrepedés elött.Megint peteérésem lehet???Vagy mitől van ez???A folyásom sem olyan mint szokott lenni,most olyan testápoló állagú.Mi lehet velem??Köszi a válaszokat
2008. jan. 25. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem akarlak el keseriteni,de nekem a mult hónapba volt igy és a rendszeres ciklus mellett meg jött elöbb a mensim.
2008. jan. 25. 13:51
 2/5 anonim válasza:
Elvileg akkor eshet le 2. felében a ciklusnak a hőd, ha nem termel elég sárgatest progreszteront a szervezeted....ez baj, mert elvileg ez készíti elő a méhnyálkahártyát a megtermékenyített petesejt befogadására.
2008. jan. 25. 14:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!De nemrég voltam orvosi vizsgálatok tömkelegén,és mindent rendben találtak,ezért nem is értem a dolgot!
2008. jan. 25. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
A hőmérséklet esését a ciklus második felében a beágyazódás is okozhatja. Nagyon sok nőnél van ez. Ilyenkor 1-2 tized fokot esik a hő. Nincs semmi gond. Nézd meg a babatervezők otthonát a neten. ott sok érdekes dolgot olvashatsz.. Én is így vagyok ezzel pont.
2008. jan. 25. 20:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Komolyan????Köszi a választ!Hát az nagyon jó lenne!!!!Légyszi ird meg,hogy miujs veled.Szurkolok neked!puszika
2008. jan. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!