A menstruációm megjötte előtt 3 nappal szeretkeztünk a párommal. Mi a valószínűsége, hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
Szeretnénk babát, de a tesztet még nem merem megcsinálni, mert még csak éppen egy hét telt el azóta. A menstruációm nem jött meg, és a hasamban egyfolytában szúró érzért érzek és bőséges folyásom is van.2008. jan. 25. 13:21
1/4 anonim válasza:
Erre nem lehet valószínűséget mondani, mivel hallottunk olyat, hogy van, aki nem is nézegeti, mikor van peteérése, és tök más napokon teherbe esik, van, aki meg csak akkor tud, amikor pé van. Szerintem tesztelj, de biztosabb, ha elmész dokihoz.
2/4 anonim válasza:
A világért se menj még dokihoz,feltéve ha nincs valami problémád!Elég ha csinálsz tesztet.Ha a menzid a baba miatt maradt ki akkor már a tesztnek mutatnia kell.Szerintem nagyon babagyanús a dolog.Nem kell egyszerre orvoshoz futkozni,elöbb várd meg a két csíkocskát.Szurkolok
3/4 anonim válasza:
Én is ebben a cipöben járok!Nekem is most kéne megjönnie 27-én és mi is ezen a héten huztunk bele a project-be:)Remélem nem fog megjönni:)Én csináltam tesztet de negativ lett!Attol fuggetlen lehetek még terhes?
4/4 anonim válasza:
A teszt csak beágyazódás után 10 nappal mutatja ki. és érdemes a reggeli első vizeletből tesztelni, mert abban van a legtöbb HCG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!