Megnézitek a tesztemet? 5nap van a nem vártig. Nagyon fáj a mellem és 2napja görcsöl a hasam, ezt ma reggel csináltam, élőben látszik egy halvány rózsaszín csík kijött rajta
Aranyosak vagytok,hogy így drukkoltok.A Mai egy kicsit erősebb,csak annyira rossz ez a telefon,olyan car képet csinál:(
A felső a tegnapi teszt az alsó a mai..így lehet viszonyítani.Megnézitek? [link]
Szia! Igen ez már jobban látszik!!:)
Két nap múlva csinálj még egyet,meglátod az már egyértelmű lesz!!
Megint kicsit élesítettem és erősítettem, szerintem gyönyörűen látszik :)
Gratulálok, kismama :)
sziasztok!!Én is hasonlot tesztletem kedden elsö pisiböl a nemvárt elött 3-4 nappal.Akkor az enyém is pozi???
Miért nem lehet érdemes addig beleélni magunkat,amig nem jön el a nemvárt napja???Lehet hamis eredmény igy a teszt??vagy miért???
Bocsi hogy ennyit faggatozom,de izgulok hogy ne legyen baj.Segitsetek,irjatok meg erröl mindent.Köszi.V.
14-19-es nagyon köszönöm,igen,így már jól látszik.Kedves utolsó!Gondolom azért nem szanad magunkat beleélni,mert még megjöhet a mesi..és az egésznek fucss:((De remélem nem így lesz!
Megmutatod a képedet?
nem tudom feltölteni.majd holnap megcsináltatom a férjemmel...
Szerinted lehet ebböl baj??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!