Átlagosan 28 napra jön meg, akkor az azt jelenti, hogy 14. naptól van peteérésem? Mikor a legvalószínűbb az, hogy teherbe essek?
Figyelt kérdés
Már nagyon szeretnénk Babát!
Elötte 1 nappal szeretkeztünk és utánna 2nappal ez talán jot jelent?
2008. jan. 25. 13:15
1/6 anonim válasza:
Szia! Két tanács vegyél ovuálciós tesztet, amivel te magadnak otthon tudod nézni a peteérésedet. Valamint menj fel a www.timmermann.hu oldalra, ahol, ha beírsz három havi mensit, akkor kidobja neked, hogy mely napok a legtermékenyebbek és stb. Nekem is 28 nap a ciklusom, de én megérzem a peteérésemet, olyankor kicsit görcsöl a hasam alja.
2/6 anonim válasza:
nézd én úgy tudom hogy a mensturáció után és elött 14 nappal van peteérés probáld ezt betartani és biztosan ösze jön a baba de egy dologra figyelj ne akard nagyon mert akkor még ez a proba sem fog segiteni én tudom én igy jártam de összejött szia és kivánok sok sikert és sok babát neketek
3/6 A kérdező kommentje:
Most kéne megjönnie 27-én,de a mellem az már fáj(érzékeny)kb:4-5napja.Legutobb 1-én volt meg akkor tartott 4-ig,és nagyon görcsöltem mint még soha.
2008. jan. 25. 13:22
4/6 anonim válasza:
szia!hasonló dolgok. Nekem 6-án volt meg, és még csak 3-án kell jönnie. De már lassan egy hete fáj a mellem, és érzékeny, és szurkálgatok is. Majd meglátjuk:)))
5/6 A kérdező kommentje:
Csinálta tesztet 22-én de negativ lett:(Az lehetséges,hogy még nem tudta kimutatni?Megnéztem a timmermann.hu oldalt,aszerint16-án lehetséges a fogamzás és 17-én csináltuk ez jo?
2008. jan. 25. 13:49
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!