Milyen gyógyszer okozhat pozitív tesztt?
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 12:39
11/20 anonim válasza:
Nekem is a barátcserje segített. :)
12/20 A kérdező kommentje:
Utolsónak gratula! :)
2011. jan. 19. 14:30
13/20 anonim válasza:
Gratulálok:) de ha pozit teszteltél akkor azonnal hagyd abba a barátcserje szedését, mert terhesen tilos.
14/20 anonim válasza:
Így van! Igaza van az előttem válaszolónak!
15/20 A kérdező kommentje:
Tudom, benne is volt a tájékoztatóban. :))) De azért köszi, hogy szóltatok!!!!
2011. jan. 19. 15:46
16/20 anonim válasza:
Szívből gratulálok,hogy nektek sikerült a baba a barátcserje segítségével! Sajnos nekem nem segített,pedig 4 hónapig szedtem egyfolytában napi egyet.
17/20 anonim válasza:
Gratulálok én is :)Ezt a barátcserjét egyébként bárki elkezdheti szedni recept nélkül?Vagy hogy van ez?
18/20 anonim válasza:
Igen bárki szeheti,akinek PMS tünetei vannak.Recept nélküli termék!
19/20 A kérdező kommentje:
16:14-esnek: Én napi 2*1-et szedtem 2 hónapon keresztül minden nap!!! És mellette ittam a málnalevél teát a ciklus első felében, második felében pedig a palástfüvet.
17:01-esnek: Recept nélkül kapható és a mensi első napján kell elkezdeni.
Sok sikert mindenkinek!
2011. jan. 19. 17:07
20/20 anonim válasza:
Én is két hónapig szedtem a barátcserjét 2*1-et,de mindig csak peteérésig.
A harmadik hónapban sajnos nem tudtam szedni családi problémák miatt és hát abban a hónapban teherbe is estem:)
Én is ajánlanám annak aki szeretne babát:)
A kérdezőnek pedig gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!