Megjött de csak 3 napig tartott. Szédelgek, fáj a hasam és a mellem. A teszt negatív. Terhes vagyok, vagy mi?
Figyelt kérdés
Gyógyszert szedek, kimaradt egy szem,de pótoltam. Megjött de csak 3 napig tartott (máskor 6) és elég gyengusz volt, meg fura. Napok óta szédelgek fáj a hasam meg a mellem és nam csak képzelődöm. Reggel csináltam egy tesztet (16 nappal a gyógyszerkimaradás után), de negatív.Most mi van?(hétfőn doki,de addig valamit valaki...)2008. jan. 25. 09:37
1/3 anonim válasza:
szia!mióta szeded a gyógyszert, mert azt nem írtad.
2/3 A kérdező kommentje:
kicsit több, mint 2 éve...de még soha nem volt ilyen...
2008. jan. 25. 09:59
3/3 anonim válasza:
szerintem nem vagy terhes, de azért hallottunk már olyat, hogy gyógyszer mellett lettek emberek azok. A doki hétfőn majd megmondja, hogy mi lehet, de szerintem ne aggódj! Ha már két éve szeded a gyógyszert, semmi értelme a kimarad szemeket másnap bevenned, inkább az maradjon ki és kész ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!