Zafír barátcserjét merjem szedni vagy ne, ki szedi hosszabb ideje?
Zafír barátcserjét szeretnék szedni, mert babát szeretnék, de nem valami bizalomgerjesztő a külseje:S meg hogy nincs bevizsgálva, nemtom mennyire lehet káros a szervezetemre:S
Válasszam inkább a premenst? de nem a premenstruációs szindrómára szedném, az meg arra való.
Már teljesen tanácstalan vagyok:(
Szia!
Először én is bizonytalan voltam vele szemben, de végül is megpróbálkoztam vele. Nem is bántam meg, hiszen a következő hónapban terhes lettem!
12hk
Akkor lehet megpróbálkozok vele, végül is nem kellene, hogy okozzon valamiféle mellékhatást, és illegálisan nem is árusíthatnák.
Köszönöm, és boldog babavárást kívánok:)
Szia!
Én is babát szerettem volna és nem volt rendszeres a menstruációm. Miután abbahagytam a fog.gátlót 75-80 naposak lettek a ciklusaim, így meg szinte lehetetlen volt a peteérés. Aztán elkezdtem szedni a tabit és rögtön teherbe is estem :D
Szia!
Én is ezt kezdtem el szedni (kb amikor az eszembe jutott), rögtön terhes lettem :)
6+3 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!