Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódáskor milyen folyások...

Beágyazódáskor milyen folyások/pecsételések jellemzőek ha vannak?

Figyelt kérdés
Akinek volt már, mit tapasztalt, milyen lehet végülis? Színre, állagra, mennyiségre??? Pl. lehet egy csepp, lehet bővebb csak barna vagy rózsaszín? Ha barna akkor milyen barna? Világos vagy sötét? Ilyen maszatolás is lehet-e közte? Meddig tart az egész?
2011. jan. 18. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Bő fehér folyás, pici vérzéssel. A vérzés kb. 1-2 napig tartott.

A fehér folyás pedig inkább krémszerű volt.

Alhasi fájdalmak is voltak, mint mensikor.

2011. jan. 18. 15:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem először egy kis véres pecsét, majd egészen halvány barna folyás. Nem sok és nem észleltem sokáig. Nekem erős görcs is kísérte, ami csak néhány másodpercig, esetleg 1-2 percig tartott.
2011. jan. 18. 15:57
 3/3 A kérdező kommentje:
És a hőtök hogy alakult a beágyazódás környékén? Olyan lehetséges hogy 37-ről esik 36,8-ra?
2011. jan. 18. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!