Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegyt szedtem két...

Clostilbegyt szedtem két tüszőm is megrepedt a 16. napon aznap voltunk együtt este a párommal, mennyi az esélye hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
Ez az első hónap hogy clostilbegyt szedtem két tüszőm is megérett fájt is a hasam alja. Az orvosom mondta hogy ügyeskedjünk. De még volt egy 13 mm tüszőm ami még megrepedhetett, ezért még másnap is ügyeskedtünk a párommal. Ha valakinek van tapasztalata akkor íjon! Köszönöm előre is!
2011. jan. 18. 13:13
1 2
 11/11 adri123456 válasza:
Sziasztok!Tudom bután fog "hangzani" az egész sztorim, de 2011óta eltelt nem kicsi idő, 18 éves korom óta rendszeresen jártam nőgyógyászhoz sőt évi 1 alkalom helyett 2-3 szor. Sokat fájt a hasam ( sajnos nagyon rossz volt az akkori orvosom) csak egyszer mondott annyit hogy petefészek gyulladásom van. Utána semkit stb aztán a férjemmel másik megyébe költöztünk megismerkedtünk számomra a legmegbízhatóbb lelkesebb orvossal! Tudni kell róla 7 napból 7 dolgozik a hála pénzeket kórházi gépekre gyűjti ( sokan mogorvának tartják) de csak szereti a pontosságot.Lassan 2 éve próbálkozunk a babával,februárban volt egy terhességem sajnos az örömet könnyek követték ( elvetéltem) utána próbálkoztunk semmi, súlyok fogyókura ellenére gyarapodott, ( nem voltam az a nagy evő típus) ez az orvos rám nézett s azt mondta úr Isten tavaly nem így nézett ki, mondtam hiába nem eszem sportolok hízok, s egyszerre mondta Pcos,inzulin rezisztencia, vérkép is ki mutatta, erre irta Metformin 850mg napi 2, plusz diéta stb s fogytam, ( ciklusom folyton meg volta csak zavarosan tehát volt hogy 10dikén jött meg volt hogy 28dikán) előszőr szedtem múlt héten a clostit, sok rémisztőt olvastam, orvosom mondta a ciklusom 3.napján reggel kezdjem szedni 5 napig 2x. E hét hétfőn elfogyott a closti, telefonáltam, tegnap ( pénteken) megvizsgált s 2 szerinte gyönyörű tüszőt látott ( én is láttam) egy 18mm és egy 8mm jobb p.fészekben. balban semmi. Többit nem írom hosszú így is :) csak azt akartam kérdezni igy lehet a iker terhesség? Tegnap a dokim teljesen el volt ragadtatva, persze nem volt időm kérdezni mert, osztályos főorvos, műt,vizitel,szülésnél is őt választják legtöbben igy is munka időn kivülre csúzsik vmikor a rendelés.
2016. nov. 26. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!