Babát várok vagy csak a hormonok játszanak velem? Decemberben hagytam abba a tabit, meg is jött normálisan. Most jan.20-ra vártam de azóta semmi.
Fájnak a mellbombóim nem lehet hozzájuk érni,érdekesen fáj a hasam allja,fáj a derekam szédülök két napja és pattanásos lettem. Még nem mertem tesztet csinálni mert már rengeteget csalódtunk. Hétvégén szeretnénk csinállni egyet.
Szerintetek mi ez.???
Szia.
Én is nagyon dukkolok és remélem babid lesz és sztem sem várj 7végéig hanem csinálj minél hamarabb mondjuk ma egyet:-)
Várjuk az eredményt
Ha decemberben hagytad abba a tabi szedését és február van akkor még csak egy kis jó indulattal is 2 hónapja nem szeded akkor hogy csalódhattál már rengeteget????
És mi újság azokkal akik hosszú évek óta nem tudnak teherbe esni.......
Szia.
Én 3 év és 2 vetélés után 30.-31-ére nem vártam,és nem is jött:D
Tünet?!Nem sok,de annyi igen,hogy a melleim irtóra feszülnek,és a melltartót majd szétdurrantják,a mellbimbóim duzzadtak és sötétebbek(ezt a párom vette észre:) ),feszül a hasam,pattanásos vagyok és bágyadt egész nap.Valamint ezt nem pont tünetnek fogom fel,mivel a párom középső fia vasárnap hányt,de ma reggel én is üdvözöltem a "kis rókákat".:)
Mivel 3 év alatt több mint 50 teszten vagyok túl,én ezért várok hétvégéig,hogy 95%-os legyen.
Szorítok Nektek is.Elza
szia.
Jó tanács nem lehurrogás!!!!
Ha anno sem jött egy évig a babid és most sem jön én akkor a te helyedben orvoshoz fordulnék minél előbb , mert nincs mire várni , de kívánom hogy legyen úgy ahogy te szeretnéd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!