Clostilbegit vagy Utrogestan használata befolyásolhatja az ovulációs tesztet?
Nem értem. Mikor nem szedtem semmit, akkor volt pozitív ovutesztem. Mivel régóta próbálkozunk a dokim rásegítésnek írt fel Clostit és mivel nem rendszeres a menzeszem Utrogestant. Sajnos ultrahanggal nem nézi a peteérést, így én ovu tesztet használok. Előző hónapban egyszer sem volt pozitív az ovuteszt, pedig a tüneteim megvoltak (hasszurka, derékfájás, tojásfehérje szerű nyák). Ez a 2. hónapom, most vagyok a 16. napon és eddig még semmi.
Szerintetek befolyásolhatja valami a teszt eredményét?
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem nem!
Én is clostyt szedek,nem kell uh-ra mennem és most erős pozi az lh tesztem a ciklus 13. napján!
Remélem holnap lesz tüszőrepedésem! :)
Hanyadik naptól kellett elkezdened szedni??
Köszi, hogy válaszoltál!
Nekem az 5.naptól kellett napi 1 szemet szednem. Neked?
És neked sem nézik uh-gal a pé-t? És ez téged nem idegesít? ugyanis mindenki azt mondja, hogy elvileg kéne!
Én tovább reménykedek, mert ma talán már egy icuri-picurit erősebb a tesztcsík, mint tegnap volt. :)
Tüszőrepesztő injekciót egyikőtök sem kap???
Semmi ultrahangos nyomonkövetés???
Váltsatok dokit!!!
Mivel az LH teszt ecsak a luteinizáló hormonra érzékeny, nem befolyásolja sem a closty, sem az utrogestan,
Köszönöm a válaszod!
Sajnos nem kapok tüszőrepesztőt sem! :(
A dokiváltáson már elgondolkodtam.
Én az első naptól szedtem napi 1-et.
Sajna nem kell menni uh-ra.
Igaz nekem meg amúgy is van pém gyógyszer nélkül csak szerinte rásegítünk.
Nálam nem az a baj,hogy nem sikerül teherbe esni hanem az,hogy elhal vagy üres petezsák.
Sajna ahol én élek egykutyasz.r mind....
De erre miért nem pl. utrogestant ad a dokid? Hisz a Closti peteérést serkentő és nem magzatmegtartó?? Tudom esetleg Neked javasolni, hogy szedjél a Closti mellé méhpempőt vagy igyál palástfű teát. Ezek vastagítják a méhnyálkahártyát és segítik a beágyazódást.
Nekem sajna még ma sem pozitív az ovuteszt, pedig ovutüneteim (hasszurka, derékfájás, tojásfehérjés nyák) megvannak. Nem értem én ezt. Elvileg mielőtt elkezdtem a Clostit szedni nekem is volt pé-m, én is rásegítésnek kaptam. De akkor hogy lehet, hogy most meg nincs???
Első vagyok.
A hormonjaimmal is minden rendben.
Nem kell a closty mellé más vagy helyette(szerinte),a nyálkahártyám 15-20 mm mensi előtt,asszem ezzel nincs baj!
A progi szintem 40-50 szokott lenni a 21.nap körül,tehát ez is kipipálva!
Azért ti próbálkozzatok bőszen,hátha csak a teszt nem vált be!
Nekem meg már 3. napja pozi az ovuteszt! :(
A hőm már mérem de reggel kipróbáltam és 36.8,ennyi szokott lenni pé után!
Mikor szoktál tesztelni és milyen tesztel???
Rontottam megint:
A hőm már nem mérem rég,de reggel kipróbáltam
A hőmet én sem mérem, mert az Utrogestan megemeli és amúgy is csak mindig idegeskedek miatta.
Az ovu tesztet kérdezed? Az Wondtfo és délután szoktam 4-5-6 körül tesztelni. Te?
Te mikorra nem várod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!