Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőmről, ma derült ki...

Letta88 kérdése:

Barátnőmről, ma derült ki hogy terhes, de?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy attól fél barátnőm, hogy előváladéktól lett terhes, és hogy nehogy beteg babája szülessen.Én mondtam hogy ez hülyeség, erősítsetek meg kérlek az igazamba.Azt mondta hogy az előváladékban nem egészséges spermium van.Köszönöm a válaszotokat, majd neki is megmutatom.
2011. jan. 17. 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ettől miért lenne beteg a baba?
2011. jan. 17. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Neked van igazad,alaptalan a félelme.
2011. jan. 17. 09:48
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Ha az előváladékból eljutott az a kis nyavajás a petesejtig, akkor bizony derék legény és nem valami selejt.

Nyugi, nem ettől függ a baba egészsége...

2011. jan. 17. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Ez tényleg hülyeség. Nyugtasd meg, hogy minden rendben lesz. Gratula neki!
2011. jan. 17. 09:49
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Miért ne lenne egészséges az a spermium, ami az előváladékban van? Ugyan már! Hányan estek már hasonló módon teherbe és szültek egészséges babát.... ! Ha a baba nem egészséges, az nem amiatt, hogy előváladékból lett... Ez inkább kifogás...
2011. jan. 17. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Letta - elég nőies név.
2011. jan. 17. 09:50
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, most jött és meg is mutattam neki, és nagyon boldog, még öröm könnyeket is hullajtott egy kicsit én is.Már régóta próbálkoznak és a múlt hónapban betelt neki a pohár hogy nem jön és úgy döntöttek hogy egy kicsit pihentetik a dolgot, ez tényleg csoda!Nagyon aranyos mindenki!!Szurkolok mindenkinek aki babát szeretne!!!
2011. jan. 17. 10:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyugtasd meg a barátnődet, ez nem ad okot beteg babára. Nagy valószínűséggel én is előváladéktól lettem terhes (persze ezt nem lehet biztosra tudni), és van egy makk egészséges 3 éves fiam. Bennem fel sem merült soha, a terhesség alatt sem, hogy nem lesz egészséges.
2011. jan. 17. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!