Menszi előtt mikor kezd el fájni a hasatok?
Figyelt kérdés
Nekem napok óta fáj. Lehet, hogy erősebben fog megjönni, de olvastam itt a fórumon, hogy van, akinél a baba előjele volt, hogy ugyanúgy fájt, vagy még jobban is, mint menszinél.2009. febr. 2. 09:04
1/3 anonim válasza:
Szia! Ez egyénenként változó! Nekem pl. van, hogy már pé-től fájdogál a hasam, de általában mensi előtt kezd el fájni egy héttel! viszont egy barátnőm onnan tudta, hogy terhes, hogy nem szokott görcsölni, fájni a hasa, amikor viszont terhes lett, minedezt érezte! :) Sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! ;)
2009. febr. 2. 09:25
3/3 anonim válasza:
nekem pé.kor szokott csak csak fájni a hasam,vagyis a petefészkem!menszi elött 1-2 nappal a derekam szokott nagyon fájni!a hasam csak akkor ha már megjött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!