Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A meses előtt 3 nappal eshetek...

A meses előtt 3 nappal eshetek teherbe? Mennyi esély van rá?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az előváladék is számít, de amugy nem ment el bennem a srác...
2008. jan. 24. 18:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia, elméletileg csak a petetérés körül eshetsz teherbe, de vannak kivételes esetek, mint pl : orgazmus,ami kiválthat peteérést és még 1000 más dolog.

De én azt mondom, hogy a mai fiatalok túl hevesek és felelőtlenek, nem tudnak gondolkodni, ami pedig fontos lenne, de nem csak rólad van szó, hanem nagy átlagba...és hidd el nem akartalak ezzel megbántani, csak próbálom felnyitni a szemeteket.

Ha rendszeres nemi életet élsz nem ártani "befektetni" fogamzásgátló tabiba, mert mint tudjuk az sem 100%-os, de az a legbiztosabb, vagy ha nem szexelsz.

És ha nem ugyanaz a partnered, én még óvszert is hanálnék a helyedben a ferőzések elkerülése végett.

Most viszont 72 órás tabit vennék a helyedben, hogy bizti ne legyen gáz, bár ez ki fogja nyírni a ciklusod, meg is fog jönni rögtön...valamint elmennék dokihoz, hogy minden rendben van e.

De sztem ezt nem csak én, hanem ezen az oldalon a válaszolók 90%- a így gondolja.

2008. jan. 24. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!