Az nem baj, hogy a beágyazódás környékén több tünetem volt, mint most, hogy pozitívat teszteltem?
Figyelt kérdés
Elég furi, de az ovulációtól kb a nemvárt esedékes napjáig többször émelyegtem, fáradt voltam, sokat jártam pisilni és szédültem. Most meg (5 hetesen) ezek a tünetek nagyon sokat enyhültek, sőt el is múltak szinte. Ez jelenthet rosszat?2009. febr. 2. 05:56
1/2 anonim válasza:
Szia!Szerintem nem jelenthet rosszat hiszen nem kell egész terhesség alatt érezni a tüneteket!
Én ma megyek először dokihoz!Nekem hányinger és hányás van de csak reggel!
Szerintem nem jelent semmi rosszat!
2/2 anonim válasza:
Szerintem az akkori tüneteid inkább pszichés jellegűek voltak, gondolom, már nagyon vártad a terhességet :-)
Ezek a jelek inkább csak a beágyazódás után, sőt olyan 5-6 hetes korban kezdődnek. Ne aggódj, az 'igazi' tünetek még csak most jönnek! :-)
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!