Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Ezek a tünetei...

Terhes lehetek? Ezek a tüneteim:a menstruációm hamarabb megjött és inkább barnás volt egyáltalán nem volt benne nyálkahártya!

Figyelt kérdés
nagyon kívános vagyok,pedig alig esszek egéssznap és most pedig ez van,multhéten végig szédültem az egéssz hetett,a mellemen kis vékony erecskék jelentek meg,gyakrabban kell pisilnem!jah és egésznap álmos vagyok szoktam is aludni délután!
2009. febr. 2. 00:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
oké megírom majd!remélem hogy + lessz!
2009. febr. 2. 12:34
 12/15 A kérdező kommentje:
csak még nem bírtam venni tesztet mert egésznap a páromal vagyok és nem szeretném neki elmondani hogy lehet hogy babás vagyok.mert ha mondanám akkor nagyon bele élni magát és aztán meg szépen elszomorodna ha kideről hogy nem igaz!elég ha akkor én szomorkodok!de reménykedek hogy +lessz!:)
2009. febr. 2. 12:39
 13/15 anonim ***** válasza:
..de ketten erőt is tudnátok adni egymásnak, nem? :) Ahogy gondolod persze, mi várjuk az eredményt rendületlenül és drukkolunk Nektek!
2009. febr. 2. 13:25
 14/15 A kérdező kommentje:
okés!köszönöm szépen!
2009. febr. 2. 13:35
 15/15 A kérdező kommentje:
sajnos negatív lett!):nagyon elszomorodtam!
2009. febr. 3. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!