Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhesség hanyadik hetében...

A terhesség hanyadik hetében fordulhat elő bevérzés?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Elvileg soha nem fordulhat elő terhesség alatt. Amúgy pedig bármikor. ha vérzés van, akkor ott már gond lehet.
2011. jan. 16. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem anno a 8. héten volt(szerencsére nem a babával volt a baj), de ha ilyet észlelsz irány a doki!!!
2011. jan. 16. 15:43
 3/10 A kérdező kommentje:
irjatok még kérlek tapasztalatokat akár köszi
2011. jan. 16. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
szia, én az 5dik héten kezdtem barnázni, de csak reggel, majd rá két napra wc-n már nem csak barna volt hanem piros, dőlt belőlem.kiderült hematoma, majd elnyúlt petezsák, nincs benne semmi. missed ab. ha bármi nem normálisat és észlelsz ezerrel doki, nagyon vigyázz magatokra.
2011. jan. 17. 08:30
 5/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes csináltam egy tesztet még akkor amikor 2 vagy3 hetes lehettem de nem mutatott ki semit most 6 hetes lehetnék csinálni akartam mégegy tesztet de amikor együtt voltam a barátommal bevéreztem szex közbe és megnyugodtam egy kicsit hátha csak késik( mondjuk 2 hét késés az elég sok)másnap viszont már nem volt semmi vérzésem utána való nap meg rendesen vérzésem volt. de most sem nyugodtam meg mert tul sok jel mutat arra hogy terhes vagyok hányingerem van reggelente, sokat eszek, nem szeretem ugy az édességet most mégis ugy kívánom, benyilal a hasam sokat járok pisilni és fájnak a melleim tul sok a véletlen egybeesés . KÉRLEK ÍRJATOK NEKTEK MI ERRŐL A VÉLEMÉNYETEK , VAGY AKÁR TAPASZTALATAITOK KÖSZIKE!!
2011. jan. 21. 21:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Én már a 41. héten jártam, amikor egy kis csepp vérzés volt. Állítólag a terheléstől. Nem lett semmi baj, bár végül császárral szültem (nem emiatt).
2011. jan. 22. 22:29
 7/10 anonim ***** válasza:
bármikor!
2011. jan. 22. 23:00
 8/10 eszo ***** válasza:
miért nem csinálsz egy terhességi tesztet??ennyi idő után már tutit mond!!!
2011. jan. 23. 12:27
 9/10 A kérdező kommentje:
9 hónapig szedtem a fogamzásgátlót 4 hónapja nem szedem elképzelhető hogy terhes vagyok 2 hónapja nem voltam az de most előfordulhat hogy teherbe eshetek (egy másik lány vagyok nem a kérdező)
2011. jan. 23. 14:40
 10/10 A kérdező kommentje:
kérlek irjatok mert kivi a barátnőm köszike
2011. jan. 23. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!