Volt vki már edokrinológusnál? Hogy lehet eljutni oda? Beutalóval? Miből áll a vizsgálat? Mennyi idő alatt lehet bejutni? Mennyibe kerül? És tudtok ajánlani vkit?
Szia! Beutaló kell, a bejutás attól is függ, hogy helyileg hol. Én csak a helyi lehetőségeket tudom egy vidéki kisváros, heti egyszer van rendelés, közel fél év a bejutási idő. Ha budapesti vagy és vállalhatók ennek a helynek a tarifái, akkor nem rossz hely.
Szia!
Nekem nem tartott sokáig a bejutás. A nőgyógyász utalt be egyenesen - de ez speciális eset volt, mert ők ketten sokszor dolgoztak már együtt - aztán maga a vizsgálat igazán nem állt másból, mint megmérte, hány kiló vagyok, megkérdezte, hogy szokott-e sűrűn fájni a fejem, hullik-e a hajam, megtapogatta a hasam,a ciklusaimról kérdezett aztán elküldött pár helyre ... hasi ultrahang, vérvétel, aztán valamivel később MRI-re.
Az eredmények után felírt egy bogyót, majd közölte, hogy mikor jöjjek vissza újra!
Én a Megyei Kórházban voltam.
en sima haziorvosi beutaloval mentem, rendelesi idoben
vervetelre kuldtek es terheleses cukrot csinaltattak, illetve diatetikussal beszeltem.
nem maganorvoshoz mentem, hanem korhazba
én dr. Tüű Lászlót (azt hiszem igy irjak a nevet) ajanlom, ha PCOS-ról van szó, akkor meg plane.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!