Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt vki már edokrinológusnál?...

Volt vki már edokrinológusnál? Hogy lehet eljutni oda? Beutalóval? Miből áll a vizsgálat? Mennyi idő alatt lehet bejutni? Mennyibe kerül? És tudtok ajánlani vkit?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Beutaló kell, a bejutás attól is függ, hogy helyileg hol. Én csak a helyi lehetőségeket tudom egy vidéki kisváros, heti egyszer van rendelés, közel fél év a bejutási idő. Ha budapesti vagy és vállalhatók ennek a helynek a tarifái, akkor nem rossz hely.

[link]

2009. febr. 1. 21:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget,de sajna ez a hely nem a mi pénztárcánknak megfelelő. Marad a próbálkozás, hátha...
2009. febr. 1. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem tartott sokáig a bejutás. A nőgyógyász utalt be egyenesen - de ez speciális eset volt, mert ők ketten sokszor dolgoztak már együtt - aztán maga a vizsgálat igazán nem állt másból, mint megmérte, hány kiló vagyok, megkérdezte, hogy szokott-e sűrűn fájni a fejem, hullik-e a hajam, megtapogatta a hasam,a ciklusaimról kérdezett aztán elküldött pár helyre ... hasi ultrahang, vérvétel, aztán valamivel később MRI-re.

Az eredmények után felírt egy bogyót, majd közölte, hogy mikor jöjjek vissza újra!

Én a Megyei Kórházban voltam.

2009. febr. 1. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:

en sima haziorvosi beutaloval mentem, rendelesi idoben

vervetelre kuldtek es terheleses cukrot csinaltattak, illetve diatetikussal beszeltem.

nem maganorvoshoz mentem, hanem korhazba

én dr. Tüű Lászlót (azt hiszem igy irjak a nevet) ajanlom, ha PCOS-ról van szó, akkor meg plane.

2009. febr. 1. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
ja, latom az elso linken is ott a tűű doki neve.. tétényi korhazban tok ingyen csinal mindent, es nagyon kedves, tényleg.
2009. febr. 1. 23:48
 6/7 anonim ***** válasza:
22:20as vagyok ... elolvasva az utánam szólót ... engem is küldtek terhelésesre
2009. febr. 2. 09:32
 7/7 anonim válasza:
Ha vidéki vagy akkor Dr.Jeney Katalin DEbrecenbe.A legjobb az országba mármint nagyon ért a hormonokhoz de kedvességet ne várj tőle.Rettenet elviselni pláne ha túlsúlyod van.Nekem az van.
2009. febr. 2. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!