Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire valószínű hogy...

Mennyire valószínű hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés

Együtt voltam a párommal és védekeztünk is,de 2 gumi is elszakadt! Azonnal észrevettük,de nagyon aggódom!Nem ment el ,de tudok az előváladékos rémhírekről,miszerint abban is lehet spermium.

A mensim most ért véget 1-2 napja.

Mit tegyek?Eseményutánit vegyek mindenképpen?

(Mindez ma történt.)

Segítsetek!

Köszönöm

2008. jan. 24. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne csinálj. Ha nem ment el akkor nem sok esély van hogy terhes legyél.
2008. jan. 24. 16:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha most volt a mensid, és időben észrevettétek, akkorigen csekély az esély a terhességre.

De persze, ha tuti biztos akarsz lenni, akkor 72 órás, én sem szoktam adni esélyt a sorsnak, akármilyen kicsi is az az esély...

Ha viszont 2 gumi is elszakadt, lehet gond van a felhelyezési taktikával, fontos, hogy ne legyen benne levegő és teljesen gördítsétek le, hogy legyen egy kis "mozgástere" a guminak a péniszen.

VAgy vegyetek jobb minőségüt, ha nem azt hasznltatok (Lifestyle, Masculan, Durex)

Ne félj, biztos nem lesz baj, de ha rendszeres a nemi élted, gondolkodj el a fogitabin, az biztosabb és nincs ilyen gond vele.

2008. jan. 24. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia, elméletileg csak a petetérés körül eshetsz teherbe, de vannak kivételes esetek, mint pl : orgazmus,ami kiválthat peteérést és még 1000 más dolog.

De én azt mondom, hogy a mai fiatalok túl hevesek és felelőtlenek, nem tudnak gondolkodni, ami pedig fontos lenne, de nem csak rólad van szó, hanem nagy átlagba...és hidd el nem akartalak ezzel megbántani, csak próbálom felnyitni a szemeteket.

Ha rendszeres nemi életet élsz nem ártani "befektetni" fogamzásgátló tabiba, mert mint tudjuk az sem 100%-os, de az a legbiztosabb, vagy ha nem szexelsz.

És ha nem ugyanaz a partnered, én még óvszert is hanálnék a helyedben a ferőzések elkerülése végett.

Most viszont 72 órás tabit vennék a helyedben, hogy bizti ne legyen gáz, bár ez ki fogja nyírni a ciklusod, meg is fog jönni rögtön...valamint elmennék dokihoz, hogy minden rendben van e.

De sztem ezt nem csak én, hanem ezen az oldalon a válaszolók 90%- a így gondolja

2008. jan. 24. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!