Lehetséges, hogy terhes lett és nem csak viccelt? INFO LENT!
Ezek tényleg nem pár nap alatt alakulnak ki.
Vicceld meg Te is, hogy rájöttél, nemi beteg vagy, aztán ha elfehéredik, megmondhatod, hogy -na, én is ezt éreztem a Te viccednél.
A front es a sok tanulas nem tudom miben befolyasolna a mellei novekedeset,ezt honnan vetted????
A tunetek terhessegre utalhatnak,bar kicsit korai lenne..
Egyebkent nincs 100%-os fogamzagatlo modszer,nekem a vedo no mondta ezt. Egyik baratnom a tabletta mellett esett teherbe,a huvelygyurut meg ennyire sem tartjak hatekonynak.
Szoval azt,hogy viccel-e vagy sem majd par het mulva megtudjatok....
Ha hétfőn szeretkeztetek először, akkor majdnem kizárt, hogy terhes legyen. Ezek a tünetek akkor jönnek elő, ha már van elég mennyiségű hcg hormon a szervezetében.
A megfelelő időben történt szex után meg legjobb esetben is a 7. napon kezdődik a beágyazódás, és a 12. napig tart (ehhez az kell, hogy épp legyen odabent egy érett pete, és aznap oda is érjenek a hímivarsejtek, és megtermékenyítsék).
A beágyazódás előtt ilyen tünetek, ennyire nyilvánvalóan nem lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!