Holnap inszeminációra megyünk, egy órára van tőlünk a rendelő, ha otthon vesszük le a spermát és visszük be, nem túl hosszú idő?
A világért se kockáztassatok!!! Muszáj lesz a párodnak ott helyben teljesen frisset adni, mégha kellemetlen is.
Mindent a szent cél érdekében!
Mi is úgy vittük be.Semmi baja nem lett.A megszokott otthoni körülmények között űrített ondó minősége jobb,mint az ismeretlen helyen űrített ondó.
FONTOS!20 C alatti külső hőmérséklet esetén az ondót belső zsebben,testmelegen kell az intézetbe szállítani,tehát táskában,külső zsebben szállított ondó idő előtt lehűl!!!!!!Ürítés után legkésőbb 1,5 órával a labóratóriumba kell érkeznie az ondónak.
Sok sikert!
Minket leszúrt az asszisztens, hogy a professzor úr nem szívesen dolgozik hozott anyaggal...
Én a tégelyt egy vastag zokniba csomagoltam, és a testemnél fogtam, így szállítottuk be, háromnegyed óra alatt voltunk ott, plusz a várakozás a felvételi ablaknál, meg a várakozás a felhelyezés előtt... majdnem 10 óra volt, mire felhelyezték az anyagot. 8ra hívott a doki, és fél 7 körül produkált a férjem a pohárba. Tiszta ideg voltam, hogy már rég meghaltak szegények...
Ez egy hideg szeptemberi napon volt, azóta 21 hetes vagyok, de azt javaslom, inkább produkáljátok a cuccot ott, mert azt az aggódást, hogy az egész hacacáré felesleges volt, nem kívánom senkinek...
én is aztmondom ne kockáztass!!!!!van ott külön helység!tudom hogy féltek attol hogy nemfok felállni meg ilyenek de az én férjem is attol fél!!!!Bekell vetni minden női praktikár hogy menjen neki a dolog!
Én is félek kicsit hogy nemfog menni meg minden de ha hoztok akkor meg tényleg nagyon izgulhattok hogy jo e az anyag nagyon nagy idegeskedés ha meg nemsikerül soha nembocsássátokmeg magatoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!