Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet terhességre utaló...

Ez lehet terhességre utaló jel, hogy hangulatingadozásaim vannak, fáradékonyság, kávé undor, savtúltengés és folytonos csuklás, hő emelkedés 35:9 ről 37 re, pár napot késik?

Figyelt kérdés
de folytam, nem eszek sokat, csak kívánom az ételeket, nagyon fehér vagyok, sokat kell aludnom, még az izzadságomnak is más szaga van, fura szagokat érzek amit más nem érez, mindig szex hiányom van és pisilés ingerem, a hajam gyorsabban zsírosodik, ak örmeim tördeznek pedig nem szoktak, a fogaim is, a szemem érzékenyebb a fényre
2011. jan. 15. 04:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, de : Te magad írod, hogy FOGAMZÁSGÁTLÓT szedsz, akkor hogyan lehetne terhességre utaló jel ez?
2011. jan. 17. 14:43
 12/15 A kérdező kommentje:
van aki vérzés mellett, vagy gyógyszer mellett esik teherbe
2011. jan. 17. 14:58
 13/15 anonim ***** válasza:
13-15-ös vagyok, én most barátcserjét szedek, és ha azzal sem sikerül, akkor lehet, hogy én is megpróbálkozom a fogamzásgátlóval.
2011. jan. 17. 15:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Édesem...egy jó pszihiáter azt hiszem segítene rajtad....
2011. jan. 18. 10:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :(
2011. jan. 18. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!