Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a tuti tipp a teherbeesésre?

Mi a tuti tipp a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?Ha az ovulációs időszakban,minden nap vagy minden másnap szerelmeskedünk a párommal?Szabit vettem ki,hogy összejöjjön a pici,és tudom jobb ha elfoglalom magam,de ki tud ilyenkor másra gondolni?Elég pörgős volt az életem,nagyon nehéz pihentetni magam.Pedig megfogadtam,hogy nem görcsölök rajta.Csak gondoltam tippeket kérek.Előre is köszike!
2008. jan. 24. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Szia,

először is igen, nyugalom, ne stresszeld magad feleslegesn, a baba tudja mikor van itt az Ő ideje.

Szedj terhesvitamint és minden nap legyetek együtt ovuláció körül, de előtte tartsatok pár nap szünetet...

Minimális kávé, cigit abszolút ne és alkoholt is csak alkalmakkor...és persze a Párod is...sok sikert, remélem hamarosan sikerül a babóca :)

2008. jan. 24. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tudom javasolni, hogy no stressz...

Én a mai napig biztos vagyok abban, hogy azért (is) estem teherbe, mert nem is számítottam rá. 7 éve azt hallgatom az orvosoktól hogy nem lehet babám, így abbahagytam a tabit, mert szerettünk volna párommal egy picit, és hát úgyis idő, meg közbenjárás, mire összejön...

3 hónap kellett, és mi lepődtünk meg a legjobban.

Eszünkbe sem jutott, csak éltük a kis életünket.

Szerintem jobb, ha nyugodt vagy, szinte nem is gondolsz rá, és nem ezen görcsölsz.

Az viszont jó ha el tudtok menni valahova pár napra pihenni:-)és együtt lenni.-)

2008. jan. 24. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2 naponta szexeljetek, mert a spermának 48óra kell ahhoz hogy teljesen életképes, jó minőségű legyen.Ne görcsölj rajta.Misszionárius pózban, vagy hátulról csináljátok,és ne rohanj mosakodni utánna.
2008. jan. 24. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Figyelj én eddig azt csináltam amit az előttem írók irtak. Beszéltem egy meddőség szakértővel aki azt mondta semmilyen póz nem segít teherbe esni, mert a hüvely meg fogja a spermákat. Amúgy négy nap kell hogy a sperma eljussan petéhez. Csak annyit a spermiumokról hogy nem kell neki 24 meg 48 óra míg életképesek lesznek. Amikor már van anyag akkor érett benne minden. Hiddel én is görcsölök rajta. De szerintem terhes vagyok.. Sok sikert.
2008. jan. 26. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy tudom, hogy nem kell két napot várni. Minél többször csináljátok, annál jobbak a spermák: kevesebben vannak ugyan, de egészségesebbek, kevesebb a fejlődési rendellenes közöttük.

Sokszor kell akciózni (naponta többször nem), és egymásra koncentrálni, semmi másra. A bébi Isten ajándéka, akkor jön, amikor Ő úgy gondolja...

Tuti tipp nincs...

2008. jan. 27. 19:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudok egy könyvet ezzel kapcsolatban, ha írsz privit megírom hol lehet megrendelni.
2009. júl. 16. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!