Mi a tuti tipp a teherbeesésre?
Szia,
először is igen, nyugalom, ne stresszeld magad feleslegesn, a baba tudja mikor van itt az Ő ideje.
Szedj terhesvitamint és minden nap legyetek együtt ovuláció körül, de előtte tartsatok pár nap szünetet...
Minimális kávé, cigit abszolút ne és alkoholt is csak alkalmakkor...és persze a Párod is...sok sikert, remélem hamarosan sikerül a babóca :)
Én is azt tudom javasolni, hogy no stressz...
Én a mai napig biztos vagyok abban, hogy azért (is) estem teherbe, mert nem is számítottam rá. 7 éve azt hallgatom az orvosoktól hogy nem lehet babám, így abbahagytam a tabit, mert szerettünk volna párommal egy picit, és hát úgyis idő, meg közbenjárás, mire összejön...
3 hónap kellett, és mi lepődtünk meg a legjobban.
Eszünkbe sem jutott, csak éltük a kis életünket.
Szerintem jobb, ha nyugodt vagy, szinte nem is gondolsz rá, és nem ezen görcsölsz.
Az viszont jó ha el tudtok menni valahova pár napra pihenni:-)és együtt lenni.-)
Én is úgy tudom, hogy nem kell két napot várni. Minél többször csináljátok, annál jobbak a spermák: kevesebben vannak ugyan, de egészségesebbek, kevesebb a fejlődési rendellenes közöttük.
Sokszor kell akciózni (naponta többször nem), és egymásra koncentrálni, semmi másra. A bébi Isten ajándéka, akkor jön, amikor Ő úgy gondolja...
Tuti tipp nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!