Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérésnek lehet ilyen tünete?

Peteérésnek lehet ilyen tünete?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdődött hogy fájt a méhem, ma már inkább görcsölök, és úgy érzem mintha nagyon be lenne dagadva az alhasam. Most vagyok középidőben, bár az előző mensim egy héttel korábban jött minthogy "kellett" volna.
2011. jan. 14. 13:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet. Nekem volt egy olyan időszakom, amikor a tüszőrepedés rettentő fájdalommal járt, csillagokat láttam, ment a hasam, és még véreztem is... Bementünk a kórházba, megvizsgáltak többféle osztályon (aranyér, vakbél stb.), és a nőgyógyász mondta, hogy tüszőrepedésem volt. Amikor babát akartunk, akkor tudtam, hogy ha görcsöl a hasam, na akkor kell szexelni. Sikerült is a baba, de sajnos nem maradt meg, pedig két petezsák is lett. Aztán elmúlt a fájós időszak, és 1 évre rá (jó sokára) végre összejött a baba újra, és már a 30. hetet tapossuk :-)
2011. jan. 14. 15:42
 2/2 anonim ***** válasza:
kedves kérdezö.Nekem is ilyen volt a peteérésem most.annyira szenvedtem,azt hittem a falat kaparom fájdalmamban.szinte olyan volt mintha most akarna megjönni..
2011. jan. 14. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!