Peteérésnek lehet ilyen tünete?
Figyelt kérdés
Tegnap kezdődött hogy fájt a méhem, ma már inkább görcsölök, és úgy érzem mintha nagyon be lenne dagadva az alhasam. Most vagyok középidőben, bár az előző mensim egy héttel korábban jött minthogy "kellett" volna.2011. jan. 14. 13:29
1/2 anonim válasza:
Lehet. Nekem volt egy olyan időszakom, amikor a tüszőrepedés rettentő fájdalommal járt, csillagokat láttam, ment a hasam, és még véreztem is... Bementünk a kórházba, megvizsgáltak többféle osztályon (aranyér, vakbél stb.), és a nőgyógyász mondta, hogy tüszőrepedésem volt. Amikor babát akartunk, akkor tudtam, hogy ha görcsöl a hasam, na akkor kell szexelni. Sikerült is a baba, de sajnos nem maradt meg, pedig két petezsák is lett. Aztán elmúlt a fájós időszak, és 1 évre rá (jó sokára) végre összejött a baba újra, és már a 30. hetet tapossuk :-)
2/2 anonim válasza:
kedves kérdezö.Nekem is ilyen volt a peteérésem most.annyira szenvedtem,azt hittem a falat kaparom fájdalmamban.szinte olyan volt mintha most akarna megjönni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!