Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen ciklusnál mikor teszteljek?

Ilyen ciklusnál mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
6 hónapja figyelem a ciklusom! Nem teljesen rendszeres! Eddig ilyen hosszúak voltak:28, 31, 29, 27, most tartok ebben a ciklusomban a 31. napon. Sajnos peteérésem nem tudom mikor volt, de sűrűn együtt voltunk. A ciklus. hu nem tudom miért, de átlagba 28 naposnak vette a ciklusaim és azt írta,hogy kedden kellett volna megjönnie. De semmi! Megjön érzés az van, szurkálás, görcs, szédülés, de a cicim pl. egyáltalán nem fáj! Mikor teszteljek?
2011. jan. 14. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Holnap reggel megpróbálhatod.

Hajrá! :o)

2011. jan. 14. 10:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

A holnapi még nem korai? Csak azért kérdezem,mert volt már egy ilyen hosszú ciklusom és akkor is megjött! Igaz, akkor még nem terveztük!:) Nem akarom a férjemet sem felesleges túráztatni. De ha azt mondod,hogy holnap csinálhatom, akkor csinálom!:)

2011. jan. 14. 10:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja, meg teljesen elkeserít,hogy nem fáj a cicim!:) Mensikor szokott!
2011. jan. 14. 10:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez akart lenni: :(
2011. jan. 14. 10:51
 5/6 Vilcsianyuja ***** válasza:
ohh, a cicifájás elmaradása akár jó jel is lehet, nekem is pont így volt, mensi előtt nagyon fájni szokott, mikor teherbe estem, teljesen elmaradt :) úgyhogy szerintem bizakodhatsz :)
2011. jan. 14. 11:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm neked is a választ!:)
2011. jan. 14. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!