Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem korai ez még tünetnek?

Nem korai ez még tünetnek?

Figyelt kérdés
december 28.-ára mult el a mensim . nagyon sokat voltunk együtt a párommal őszintén megmondva azt sem tudjuk melyik napokon de szinte MAJDNEM minden nap. a mai napon mensis görcsöt éreztem tegnap pedig nagyon sok mennyiségő testápoló állagú folyást. a mensis érzés a mai nap csak 1 óráig tartott körülbelül. olyan érzésem van mintha beteg lennék és mintha lázas lennék pedig nem vagyok. most éppen nagyon melegem van . mintha forró lennék közben sehol semmi. ezek mellett napi több alkalommal gyomorégésre panaszkodom . ha valaki érzett ilyet megosztaná velem ? nem akarok magamnak semmit sem be beszélni és nem akarok rágörcsölni sem . ezért voltunk párommal ugy együtt hogy (és még leszünk is gondolom) hogy egymásra koncentráljunk. szoval nem beszélek be magamnak semmit ezeket tényleg érzem . örülnék ha elmondanátok a véleményeteket :)
2011. jan. 13. 21:03
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni hogy a ciklusom 29-30 napos és sosem szedtem fogamzás gátlót .. a kérdéseket olvasgatva ezek ugy látom fontosak. ( Jah és egy jósnő megjósolta még júliusban hogy 6 hónap után babát érez, pedig rásem kérdeztünk) egyébként 8 hónapja próbálkozunk
2011. jan. 13. 21:06
 2/17 anonim ***** válasza:
A ciklusod első napja nem az, amikor elmúlt a mensid, hanem amikor ELKEZDŐDÖTT. Mindent onnantól kezdve kell számítani.
2011. jan. 13. 21:12
 3/17 A kérdező kommentje:
jo oké de mi a véleményed ?
2011. jan. 13. 21:31
 4/17 anonim ***** válasza:

A véleményem az, hogy annyira szeretnél babát, hogy bebeszéled magadnak a tüneteket.

Amik egyébként egy terhesség esetén is általában csak a 6. hét körül kezdődnek...

Azt tanácsolom, hogy légy türelmes, és ha késik a vérzésed, akkor tesztelj.

2011. jan. 13. 23:00
 5/17 anonim ***** válasza:

Nekem is az a véleményem, hogy korai tünetnek, hisz még 1 heted lehet kb. a mensidig. Lehet, hogy úgy érzed nem vagy rágörcsölve a témára, de tudat alatt ott motoszkál, és az befolyásolhatja a dolgokat. Nekem is volt 1-2 furcsaság, tünet pár nappal mensi előtt, de nem foglalkoztam vele, és igazából csak mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor gondoltam vissza, és jutott eszembe, hogy ezt is, meg azt is éreztem, és ez annak a jele lehetett. De akkor fel sem tűnt igazán, átsiklottam felette. Na ez a nem rágörcsölés. Nem az, hogy amint érzel valamit, amit korábban nem, akkor már egyből a terhesség jut eszedbe.

A mensis görcs egyébként lehet a beágyazódás megkezdődésének a jele, de az, hogy melegnek érzed magad, meg a gyomorégés már nem reális tünet.

Szóval ne éld bele magad még semmibe, de kívánom a legjobbakat!

2011. jan. 13. 23:52
 6/17 anonim ***** válasza:

Szia! Én a tapasztalatomat szeretném leírni. Mindig azt mondják, hogy ilyen korán még nincsenek tünetek..., de nekem volt. Még nem jött el a menstruációm ideje, és én már akkor éreztem, hogy most babát várok. Nekem is gyomorégésem volt. Nagyon sokszor égett a gyomrom, a melleim majd leszakadtak. A pocim néha úgy éreztem, hogy most mindjárt meg fog jönni, de nem jött! És tényleg babás voltam. Sajnos csak voltam, mert 6 hetesen elvetéltem. Na de! Amíg nem jön meg, addig reménykedhetsz!

Én drukkolok! Sok sikert!

Judit

2011. jan. 14. 12:29
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) ha valakit érdekel majd megírom mi lett .
2011. jan. 15. 14:48
 8/17 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi vagyok, és nagyon szurkolok! Judit
2011. jan. 16. 18:37
 9/17 A kérdező kommentje:
:) köszönöm :) eddig sincs még semmi. semmi folyásom nincs száraz vagyok tegnap fájt a mellbimbóm . ennyi :)
2011. jan. 17. 12:36
 10/17 A kérdező kommentje:
jah és sajnálom a vetélésed . és neked is minél előbb babásodást kívánok ! :)
2011. jan. 17. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!