Nem korai ez még tünetnek?
A véleményem az, hogy annyira szeretnél babát, hogy bebeszéled magadnak a tüneteket.
Amik egyébként egy terhesség esetén is általában csak a 6. hét körül kezdődnek...
Azt tanácsolom, hogy légy türelmes, és ha késik a vérzésed, akkor tesztelj.
Nekem is az a véleményem, hogy korai tünetnek, hisz még 1 heted lehet kb. a mensidig. Lehet, hogy úgy érzed nem vagy rágörcsölve a témára, de tudat alatt ott motoszkál, és az befolyásolhatja a dolgokat. Nekem is volt 1-2 furcsaság, tünet pár nappal mensi előtt, de nem foglalkoztam vele, és igazából csak mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor gondoltam vissza, és jutott eszembe, hogy ezt is, meg azt is éreztem, és ez annak a jele lehetett. De akkor fel sem tűnt igazán, átsiklottam felette. Na ez a nem rágörcsölés. Nem az, hogy amint érzel valamit, amit korábban nem, akkor már egyből a terhesség jut eszedbe.
A mensis görcs egyébként lehet a beágyazódás megkezdődésének a jele, de az, hogy melegnek érzed magad, meg a gyomorégés már nem reális tünet.
Szóval ne éld bele magad még semmibe, de kívánom a legjobbakat!
Szia! Én a tapasztalatomat szeretném leírni. Mindig azt mondják, hogy ilyen korán még nincsenek tünetek..., de nekem volt. Még nem jött el a menstruációm ideje, és én már akkor éreztem, hogy most babát várok. Nekem is gyomorégésem volt. Nagyon sokszor égett a gyomrom, a melleim majd leszakadtak. A pocim néha úgy éreztem, hogy most mindjárt meg fog jönni, de nem jött! És tényleg babás voltam. Sajnos csak voltam, mert 6 hetesen elvetéltem. Na de! Amíg nem jön meg, addig reménykedhetsz!
Én drukkolok! Sok sikert!
Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!