Miért ilyen rövid a menzeszem?
Ez nem ment azért ilyen egyszerűen. Még ott tartok, hogy hétfőre megyek endokrinológushoz, aki remélhetőleg ki is írja a kezelést. De csak múlt hétfőn kaptam meg az eredményt... Csak a nődoki, amikor elvittem neki is a laborból a papírt, mondta hogy ez nem gond (pedig kb 2x-ese a normálisnak), de ő nem írhat rá gyógyszert... a sok ide-oda járogatással telik az idő, és nagyon zavar.
Régebb örvendtem, hogy milyen jó, nem szenvedek úgy menzikor mint pár barátnőm, akiknek 7-8 napot tart. Hát nem, de gyerekem se lehet. És most így visszagondolva, bizonyára ez okozta...
Ugyancsak én: nekem egyébként nyomásra jön valami a mellbimbóimból... De az nemrég kezdődött, Szilveszterkor, a rövid vérzések pedig több éve, mert a legelején, miután először megjött azért nekem is eltartott jócskán. Ja, és a másik, ilyen rövid menzeszt okozhat pl az is, hogy a méh nyálkahártyája nem vastagszik normálisan meg, és akkor ha meg is termékenyülsz, nincsen hova beágyazódni a méhfalba.
Örvendek ha segíthettem :-) és szorítok!
Hát hol pattanásszerű, hol átlátszóbb és folyékonyabb. Azt nem tudom, mitől függ. Azt hiszem meg is van a hiba nálad... Figyelj, ha orvoshoz mész, nehogy azt mondd neki, hogy csak december óta próbálkoztok, mondj többet és MINDENKÉPP mondd el a tejet! Egyből kiírja a vizsgálatot! És egyből kezelni kezdenek. Ne járj úgy mint én, hogy hallgattam rájuk, hogy 6 hónap még nem sok, stb. Igenis sok, főleg, hogyha utána derül ki, hogy nincs minden rendben! És utána kell kezdjed a kezelést.
Szorítok!!! Majd írd meg, mit mondott a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!