Lehetséges, hogy sikerült terherbe esnem?
Figyelt kérdés
December 25-én volt meg utoljára. Néhány napja szúrkál a hasam, meg van keménykedve és folyton olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön a menszim. 8-a körül kellett peteérésemnek lennie, lehet, hogy sikerült a baba azért fáj a hasam? Második hónapja szedtem a Clostyt. Örülnénk neki. Köszi előre is a válaszokat2011. jan. 12. 19:00
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj, de annyira...buták az ilyenféle kérdések. Jó, tudom, várod nagyon, meg minden, de attól, hogy én azt írom, hogy lehetséges, hogy terhes vagy, attól még nem biztos, hogy az vagy. A nemvárt után egy nappal már tesztelhetsz. Előtte nem lehet megjósolni, hogy mi van.
2/3 anonim válasza:
meg azert eleg korai lenne erezni barmit...vagy terhes vagy vagy nem es ezt majd kb 10 nap mulva megtudod...nekunk ezt nincs honnan tudni
3/3 anonim válasza:
Én azt mondom lehetséges!!!!Légy pozitív és készülj fel lelkileg mindkét eredményre.Persze hogy nem tudjuk,de én megértem hogy izgul.Főleg hogy gyógyszert is kellett szednie a siker érdekében.Én küldöm az energiát!!!!!:)))És Veled vagyok!!!Ne aggódj a kérdéseden sem teljesen megértelek.Az előzőnek pedig én üzenem,ha ilyen hidegen ridegen válaszolsz akkor inkább ne tedd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!