Mit tegyek? Ma lefeküdtem a barátommal és kiszakadt a gumi.

Nagyon minimális a valószínősége a teherbeesésnek menses után. hagyd az esemény utánit, ne borítsd fel vele mégegyszer a ciklusodat. ebben a szakaszban tényleg nem kell aggódni. amíg nem szedtem fogamzásgátlót, addig a barátommal mi a mensesem utáni pár napban nem használtunk óvszert, csak utána. ha amúgy szabályos a ciklusod (azaz már beállt) akkor nem lehet baj.
de azért azt tanácsolom, érdemes lenne nőgyógyásszal fogamzásgátlót íratnod, amit rendszeresen szedsz. (ha komoly a kapcsolatotok a barátoddal.)

Neked kell eldöntened, hogy veszel 6000 ft körül sürgősségi tabit vagy fizetsz több tízezret az abortuszért vagy milliókat a gyereked felneveléséért.
Én nem kockáztatnék a helyedben még 2 %-ot sem, ha valóban csak annyi az esély a teherbe esésre. Inkább az a "szörnyű" 72 órás tabi, mint a még szörnyűbb abortusz vagy egy nem kívánt gyerek, akinek tönkreteszed az életét és mellesleg a magadét is.

a fiú elélvezett és utána a szex végén vettétek észre h szakadt?
akkor inkább 72 órás
máskor vegyetek spermicides gumit, az megnyutatóbb lehet ilyen esetekben
vagy szedj fogamzásgátlót

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!