A terhebeeséstől számítva, hány nap múlva jelentkeznek az első terhességi tünetek és mik azok?

Szia
Ez szinte teljesen változó az első terhességemnél (sajnos nem maradt meg) állandóan a wc-n voltam hánytam pedig még a mensit vártam a másodiknál (sajnos az se maradt meg) állandóan pisilni mentem és mindig úgy éreztem most fog megjönni a mostani terhességemnél a mellet nagyon feszült nem tudtam hason feküdni se és állandó mensi érzés majd jött a + teszt a mellem folyamatosan gyorsan nőtt a 12.hétig +állandóan pisilni rohangáltam és ennyi volt még hányingerem se volt se semmi
31 hetes

En a teherbe esesem utan 1,5-2 hettel mar ereztem nagyon sok mindent.Undorodtam nemelyik szagoktol,hanyingerem volt,tobbet jartam pisilni,faradekonyabb voltam.Nekem ez az elso baba de en ereztem h terhes vagyok,aztan a teszt be is bizonyitotta.
16 hetes kismami

Szia.
Én a betöltött hatodik hltig, azt hittem megúszom, de nem:-).....elkezdődött az állandó émelygés, egész napos és állandóan savanyú a szám, ami nagyon zavar.A betöltött 8. héttől kezdve pedig állandóan alszom és mégis iszonyatosan fáradt vagyok, talán most már hamarosan jobb lesz, mert én nagyon nehezen viselem ezeket a dolgokat, de ez egyénenként változó, van , akinek semmi baja, van akinek meg még ennél is rosszabb, mert mondjuk állandóan hány.

Szia
Én 29 hetes terhes vagyok és még mindíg nem jelentkeznek a tünetek! Nem vagyunk egyformák, lehet, hogy neked sem lesz még csak hányingered sem!

Még korai is egyébként. S lehet, hogy 1-2 hét múlva lecsap a szagundor, az állandó émelygés, aluszékonyság és társai. Hidd el, nem jók, ne akard őket annyira! :)
Nekem egyébként napra pontosan az elmaradt mensi után 14 nappal kezdődtek a rosszullétek. S összesen 5 hétig tartottak, úgyhogy én még szerencsésnek számítottam.

Először is a 3 hét még igen korai. Szerintem kevés kismamánál jelentkezik ilyen korán bármelyik tünet.
Nálam a 4-5. héten jött az, hogy nőtt a cicim és érzékeny lett (de nagyon), valamint állandó éhségérzetem volt (zabagép voltam). :) Aztán teszteltem és pozitív lett. Na ekkor tudtam, hogy baba és aztán a doki is megerősítette. Na azért én sem kerültem el a rosszullevős korszakot. Úgy a 7-8. héttől jött a hányinger. Bár hányni csak 3x hánytam és akkor is a gyógyszer miatt volt.
Viszont van olyan, akinél nincs semmi tünet szinte egész terhessége alatt. Sógornőm is szerencsés volt. Neki a szédelgetésein kívül semmi tünete nem volt.
22 hetes kismami

A ciklus 28. napja körül nálam. /Előző alkalommal, amiből nem lett baba./
Most én is a 24. napnál tartok és mintha már lenne pár tünet,szédülés, enyhe mellfájás, de lehet, hogy csak pszichés alapon:(

Én már betöltöttem a 7. hetet, mikor előjöttek a tüneteim, addig örültem, azt hittem, megúszom. Ehelyett a 13. hét végéig állandóan hánytam, fogytam 8 kilót.
Most 21 hetes vagyok, még mindig hányok, de általában csak reggelente éhgyomorra, vagy este, ha olyat eszem, ami nagyon nem tetszik a gyomromnak. Étvágyam se nagyon van, sűrűn vagyok rosszul.
Remélem, hogy te megúszod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!