Ha valaki elvetél magától és a magzat kijön, akkor minden esetben ki kell kaparni?
Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 17:19
1/8 anonim 

válasza:

Szerintem igen,mert maradhattak bent magzati részek ami fertőzést okozhat.Mindenképpen orvoshoz kell fordulni.Sajnálom ha Veled történt.
2/8 anonim 

válasza:

Ha koraterhesség volt(sztem kb 7 hétig) és az uh-n nincs semmi rendellenes nem feltétlen kell kaparás.
3/8 A kérdező kommentje:
De nekem van egy ismerősőm aki sokáig kórházban dolgozott és azt mondta hogy olyan nem lehet,hogy nem fejezik be.
2009. jan. 30. 17:36
4/8 anonim 

válasza:

Én pont 7 hetes voltam amikor elöntött a vér, kórházban már ömlött belőlem, méhszáj nyitva volt, megindult a vetélés. Nekem volt kaparás....
5/8 anonim 

válasza:

Nem. Nekem 6. héten volt vetélésem, erős vérzés formájában magától kiürült. Ezt UH-val ellenőrizték. Ezt amúgy komplett vetélésnek hívják. Ha maradnak magzati részek vetélés után, (azt uh-n látják)akkor persze kell kaparás.
6/8 anonim 

válasza:

Nekem kétszer volt vetélésem a második spontán. Utána a doki elvileg már semmit nem látott uh-on, ennek ellenére volt kaparás.
7/8 anonim 

válasza:

Nekem 2 hete volt vetélésem, nekem is darabps vérzésem volt, nagyon durva. Nekem se látott másnap uh-val már semmit a dokim, de mégis volt műszeres befejezés.
8/8 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem minden esetben végeznek műtéti befejezést. Nálam se volt rá szükség, mert minden kitisztult magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!