Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másnak is lett nemvárt előtt...

Másnak is lett nemvárt előtt 4-5 nappal pozitív a teszt?

Figyelt kérdés
Nekem erős pozitív lett, ilyenkor már hamarabb látni uh-n? Mert ugye ilyenkor hamarabb volt pé és hamarabb is fogant...
2009. jan. 30. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia sajnos nem tapasztalat,de én hallottam már ilyenről,hogy hamarabb is kimutatta egyértelműen a teszt!Uh.viszont 5-6 hét körül látja rendesen!Gratulálok neked!Mióta próbálkoztatok?
2009. jan. 30. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Ha utólag visszagondolsz, a tüneteid igazolják is, hogy esetleg előbb volt PÉ-d?
2009. jan. 30. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Extrém esetekben lehet hamarabb a teszt pozitív,és GRATULA,de én még a biztonság kedvéért csinálnék egy hét múlva egy tesztet,és utána 2 hétre(7-8 hetes terhesség) kérnék időpontot dokihoz,és UH-ra is,mert ha hamarabb mész,valszín a szívhangot még nem látják,sőt sok helyen meg sem néznek,csak az orvos,ha 7-8 hetesen mész,akkor már lesz szívhangja is a kicsinek,és nem kell még egyszer végigcsinálni a tortúrát!!!Valamint egy alig 5-6 hetes terhességet még a leggyakorlottabb orvos-kéz sem érez 100%-ig,tehát nem fog biztosat mondani,az meg szörnyű érzés,sajnos ez tapasztalat.Sok sikert!

2009. jan. 30. 16:35
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Igen.A terhességek 50%-ban kimutatható mensi elött 4 nappal.

Függ a terhességi teszt minőségétől.(HCG érzékenységétől)

Legkorábban peteérés után 9-10 nappal mutatható ki.

2009. jan. 30. 16:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Missed-ab om volt, 1 mensit kellett várnunk, azt meg is vártuk és össze is jött elsőre ebben a hónapban (DEC.-BEN VOLT A MŰTÉT).Lehet a műtét miatt jött előrébb a pé-m, mert mensi után közvetlen már olyan volt a nyákom, mint félidőben szokott. Amúgy ma is csináltam egy tesztet az is erős pozitív lett, pedig csak kedden lenne a nemvárt. Dokihoz 12.-én megyek, de elég ideges vagyok mert sokan mondták hogy korán pozitív lett, aztán meg megjött:(
2009. jan. 30. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!