Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ciklusnapom 19 napján miért...

A ciklusnapom 19 napján miért vérzek egy kicsit?

Figyelt kérdés
Ilyen még nem volt hogy két menzesz között véreztem volna.Tegnap volt a 19-edik ciklusnapom,délután vérezgettem egy keveset.Nem élénkpiros hanem kicsit sötétebb.Clostit szedek ez a második honapom.A 15-napomon ultrahangoztak és volt peteérésem.Mit tegyek?Köszi
2011. jan. 10. 09:34
 1/10 Macimanó82 ***** válasza:
Szia. bár én a gyógyszer szedéshez nem értek:) De ha tudnánk pontosan mikor péd akkor ki is jelenteném hogy beágyazódás volt:))) mert pé nem lehetett ha azt mondod 15.én nézett a doki és akkor már volt péd ki is szabadúlt az az megrepedt:)Remélem azért nem feleslegesen írtam:)Mikor volt a menszid és mikorra nem várod?:)
2011. jan. 10. 09:46
 2/10 Macimanó82 ***** válasza:
Bocsi most elemeztem jobban:)) A kérdésedet:) 15 én látta a doki a petét be érni akkor nem lehet kizárni hogy tüsző repedésed volt sok nőnek pecsételéses vérzéssel jár de biztos jön olyan aki ilyen gyógyszert szed és többet mond reméljük:)
2011. jan. 10. 09:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!20nappal ezelött volt a menzim első napja.Jövöhét keddre nem várom.Akkor beágyazódás talán?Vagy mi lehet?Létszi segitsetek,kicsit meg vagyok ijedve mert ilyen még nem volt!Köszönöm szépen!
2011. jan. 10. 09:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Szoval azt irod hogy szerinted tüszörepedésem volt?És az pecsételéssel járna?Köszi
2011. jan. 10. 09:53
 5/10 Macimanó82 ***** válasza:
szió:) így már átlátom :)) 20 utcsó menszi ez tuti tüsző repedés apát most kell nagyon szeretgetni és ha minden passzol jön a kis pocak lakó:))
2011. jan. 10. 10:41
 6/10 A kérdező kommentje:
tüszörepedés..a 20 napomon lenne?hát remélem este már nem pecsételgetek aztán együtt tudunk lenni.
2011. jan. 10. 11:11
 7/10 A kérdező kommentje:
most meg elkezdtem már rendesen vérezni.Ez most miért van?Igy a doki se tud megvizsgálni!segitsetek!Köszi
2011. jan. 10. 12:43
 8/10 Macimanó82 ***** válasza:
jajj akkor ez nem tüsző repedés hanem más menj az orvoshoz sürgősen lehet hogy a gyóygszer kavart meg:(
2011. jan. 10. 16:02
 9/10 A kérdező kommentje:
csak szerdán tudok menni az nem baj?Köszi
2011. jan. 10. 16:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem repedt meg a tüszőm és nagyra nőtt,ezért proverát kell szednem.Szedte valaki?Ez mire jo pontosan?Köszi
2011. jan. 12. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!