Ha egyre jobban érzem a menzis érzést akkor tutira nemsikerült ugye? Tegnapra kelett volna megjönnie. Tudom ha van menzis érzés babát jelent de annak nem lyen egyre erősödöbb érzés

Biztos azért nem tesztel,mert nem akar csalódni.
Szerintem várj ,és hétvégén tesztelj,ha addig sem jön meg.Sok sikert:-))

Nekem a fiamat a teszt nem mutatta ki menzi napja után.
5 nap mulva lett pozitiv a teszt.Erről ennyit.
De pl nekem ma kell megjönnie,de még semmi,holnap tesztelek,és ha negativ akkor sincs gond,mert lehet még nem mutatja ki.

Egyszerű: a ciklusban korai pé, és megtermékenyülés esetén viszonylag hamarabb mutat a teszt pozitívat. én sem fogom fel, miért jobb idegeskedni (főleg a babának, ha van) mint tesztelni, esetleg ha csalódás is a vége. Bizonytalanságnál még a biztos rossz is jobb.:)
TESZTELJ!
Van, akinek a 22. napon olyan pozitív lett, hogy majd' leugrott a csík... "Erről ennyit." Mindenre van példa és kivétel is, nem vagyunk egyformák.

14:14 vagyok.fájnak a melleim,tegnap volt csak menzi megjön érzés,ma inkább szurkál.Sürün járok pisilni,fáj a derekam,és néha émelygek.
Várjuk az eredményt:-)))))))))))))
Abban igazad van,minden szervezet más.
Lehet neki is kiugrik a 2 dik csik:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!