Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ultrahangos peteérésvizsgálatr...

Ultrahangos peteérésvizsgálatra járás alatt szeretkezhetünk vagy nem? Hüvelyi vagy hasi ultrahang lesz?

Figyelt kérdés
Augusztus óta próbálkozunk, eddig még sikertelenül. Dec-ig nem aggódtam, de mostmár nyugtalanít a dolog. Pont mennem kellett a nődokimhoz, így hát jeleztem neki ezt.Elküld ultrahangos peteérésvizsgálatra, hogy ezen részével tisztában legyünk (peteérés előtt 2 naptól peteérés végéig 2 naponta ultrahanggal megfigyelik a peteérést). Azt viszont nem tudom (még nem voltam ultrahangos vizsgálaton), hogy ez idő alatt együttlehetünk vagy nem. Zavaró tényező lehet vagy nem. Aki tudja a választ, vagy volt ilyenen kérem segítsen.
2008. jan. 23. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Szia én ugyanebben a cipőben járok a múlthónapban is és ha vége a mensesemnek most is mennem kell uh-ra peteérés megfigyelés miatt.Nekem hasi uh volt.De hallottam,hogy valakinek hüvelyen keresztül nézzik.
2008. jan. 23. 10:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom,hogy milyen uh lessz,de szerintem nyugodtan szeretkezhetek a pároddal.

Aug.o´ta csak 5 hónap telt el.Nem hsszú idö.nekünk 11 hónapra volt szükség.Szerintem semmi gond nincsen nálatok sem.esetleg hömérözhetnél,+ovu teszt.Nekünk az elsö hömérös hónapban összejött a baba.

40hetes kismama.

2008. jan. 23. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:
82%
Szia!AZ Uh-t általában attól teszik függővé,hogy ki milyen testalkat,én mivel túlsúlyos vagyok,csak hüvelyit kaphatok,mert a zsírpárnán nem látnak keresztül szerintük.Ha vékony vagy,akkor dokija válogatja,hallottam már olyanról is,aki mindenkinek hüvelyit csinált.(lehet hogy ezt élvezte:( )Az UH nem fáj,csak lelkileg kellemetlen(a hüvelyiről beszélek),mert amire eddig a párodnak volt csak jogosultsága,azt most egy doki csinálja.Mondjuk amikor nekem a méhen kívülit keresték,az iszonyú volt,fájt,de arra más ok volt.A normál UH nem fáj.A szex orvosi vizsgálat előtti éjjel már nem javasolt,az UH-t nem tudom.Sok sikert.Egy öreg róka
2008. jan. 23. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!