19-én kellett volna megjönni-e azóta semmi,de lehet azért mert ez az első tabimentes hónapom.Babós lehetek ha ennyi ideje késik?
Nem mertem még tesztet csinállni mert rengeteget cslódtam és nagyon félek hogy megint.Annyi a tünetem hogy fáj a hasamallja érdekesen bizsereg bal oldalt ,fájnak a mellbimbóim meg néha viszkednek,fáj a derekam, a fejem egy pár napja,nem tudom eltalálni mit egyek. 19-én kelett volna megjönni-e azóta semmi,de lehet azért mert ez az első tabimentes hónapom.Nem tudom mi van.
Szerintetek??
Szia. Ha félsz/idegeskedsz, az nem tesz jót a babának, TESZTELJ!!!! A cicibimbóid nagyon tipikus tünetek, de a teszt ennyi idő után szinte biztos, hogy az igazat mutatja! Tabi utáni első hónapban persze bármi lehet (baba is! :)) De ennyike próbálkozás után ne legyél ilyen feszült, olyan sokan várunk hónapok-évek óta...
TESZTELJ!! Bátran! Drukkolok Neked a babáért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!