Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hónapja nem szedek fogamzá...

Egy hónapja nem szedek fogamzásgátlót. A párommal mindig idő előtt megszakítottuk a szeretkezést. Már 6. napja késik mensesem. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Érzékeny a mellem,görcsölök 1 hete,de még semmi.Lehetek terhes?
2008. jan. 23. 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Lehetsz terhes. Ismerősöm abbahagyta tavaly márciusban a gyógyszert, és áprilisban teherbe is esett. Szóval tesztelj mindenképpen, és aztán doki!
2008. jan. 23. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én decemberben hagytam abba a fogamzásgátló szedését, mi is megszakítással voltunk együtt. Januárban késett 7 napot a menzeszem, voltak terhes tüneteim is (hányinger, hasszuri, érzékeny, duzzadt mellek, gyakori vizelési inger), csináltam 2 tesztet (a 2. pont a menzesz napján), mindkettő neg. lett, sajnos. Szóval 1 hét késéssel, de megjött. Lehet nálad is a gyógyszer elhagyása miatt késik, de lehetsz babás is. Tesztelj, ennyi idő után már ki kellene mutatnia, ha van valaki odabent.
2008. jan. 23. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:

A megszakított közösülés nem védekezés. Ettől lehetsz terhes. Ha nem akartok babát, védekezzetek rendesen!!!

De lehet, tényleg csak a tabi abbahagyása miatt van, vegyél tesztet és ha nem jön meg, vagy +, akkor irány a doki.

2008. jan. 23. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én mikor abbahagytam a gyógyszert először 2 hetet késett!Ez idő alatt fájt a mellem, hányingerem volt,hasi görcs,aluszékonyság,étvágytalanság....minden terhességi tünet megvolt!Aztán megjött!Következő hónapban szintén...és azóta se állt be pedig 4,5 hónapja abbahagytam a gyógyszert!idő kell még beáll a szervezeted! Ne aggódj!De beszélj a dokiddal ő megnyugtat.Persze terhes lehetsz, de jobb ha egy ideig csak óvszerrel vagy más módszerrel védekezel....meg persze akkor is ha nem szeretnél babát!Találjatok ki mást!Szerintem a mensid meg fog jönni.De tesztelj és megtudod!Ha negatív akkor türelmesnek kell lenned mert késhet a gyógyszer abbahagyása miatt!Sok sikert és ha nem szeretnél babát,VÉDEKEZZ!!!Szép napot!
2008. jan. 23. 11:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Én amikor abbahagytam a tabi szedését,akkor is percre pontosan jött meg a mensim.Mi is megszakítással védekeztünk,mert azt akartük,h ürüljön ki a szervezetemből a tabi baba előtt,és már a második hónapban össze is jött a baba,pedig a peteérés környékén 220 km volt köztünk.Ennyit a megszakításos "védekezésről".(Bár nálunk nem lett baj,mert a babaprojek 1 hónap múlva indult volna:))
2008. jan. 23. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!Lehetsz terhes is,de inkább valószínű,hogy a tabi miatt késik.A megszakításos közösülés nem 100%os,mert előváladék is távozik a férfiból,ami ugyanúgy tartalmaz hímivarsejteket,mint ejakulációval,viszont az előváladékot nem érzi a férfi,mikor távozik.Ha ki akarjátok várni az ajánlott időt,akkor gumival védekezzetek,de azt tudni kell,ha babát akartok,hogy nyugodtan próbálkozhattok,a mai gyógyszerek már nagyon jók,ha terhes maradsz sem lesz semmi baj,nem kell várni.Egy öreg róka
2008. jan. 23. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem szeretnélek elkeseríteni, remélem Te a szerencsésebbek közé tartozol.

Én novemberben hagytam abba a gyógyszert, és azóta nem jött meg. Sajna terhes sem vagyok.. :(

Amikor először meg kellett volna jönnie, akkor annyira rá voltam pörögve a babaprojektre, hogy semmi másra nem tudtam gondolni.. Azán amikor 3 hét késés után a doki közölte, hogy nem vagyok terhes, akkor totál letörtem... Azóta nem is merek rá se gondolni, mert annyira szarul esett a csalódás.

2008. jan. 23. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!