Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A pecsét nélkül is van esély...

A pecsét nélkül is van esély arra hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Nem volt pecsétlö folyásom de meg van az öszes tünetem a terheségre. A párom szerint csak bebeszélem magamnak a tüneteket.20-án kell megjönie, de kb 2 hete fáj a mellem és görcsölök mintha meg akarna jöni.
2011. jan. 9. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt pecsételő vérzésem! És nekem is 1-2 héttel hamarabb voltak tüneteim!
2011. jan. 9. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj,nekem sem volt semmi pecsételés.Csak késett,jöttek a tünetek(de azok is csak enyhén)majd jött a pozitív teszt.

Szóval van esély arra hogy terhes vagy.

Majd írd meg,ha véletlen tesztelsz,hogy mi lett az eredmény,én kíváncsi vagyok!(csak ha nem baj)

2011. jan. 9. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem se volt pecsételés, de tünetek igen. A nem várt előtt 3 nappal mondtam a férjemnek hogy nem fog megjönni. Csak pislogott nagyokat, hogy honnan veszem. A nem várt napján teszteltem halvány pozit, 2 nappal később erős pozitív lett. Kitartás.
2011. jan. 9. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyik terhessegemnel sem volt sem pecseteles, sem tunet.

Viszont ha 11 nap mulva kell megjonnie a mensidnek, akkor normal peteeressel kb 2-3 napja tortent max a fogantatas. Amiatt biztosan nem lehetnek ket hete tuneteid.

Ha ket hete tuneteid vannak es valoban letezik olyan, hogy fogantatastol kezdve van tunet, akkor viszont mar ket hete terhesnek kell lenned. Ha ez igaz, akkor a teszt mar most pozitiv lenne. Ha nem igaz, akkor mastol van ket hete tuneted.

2011. jan. 10. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!