Tegnap voltam orvosnál, mert több mint 3 hete késik a mensim, teszt negatív, ő sem látott semmit.2 hét múlva kell visszamennem, de nem kaptam gyógyszert sem ami meghozná! Most akkor mire vár?
Kérdezőnek: ez valóban nem "hasonlít" terhesgörbére, de vannak persze ritka esetek...
Én akkor lennék nyugodt, ha a doki azért kíváncsi lenne, milyen irányba "zavartam össze" a hormonjaimat a "tudatommal"- és nem intézné el a dolgot ennyivel, ha drága is az ideje, ui nekünk is az...
Noha a tudat tényleg mindenre képes...:)
Szia!
Én lehet megkockáztatnám azt mondani, hogy 44.napon volt pé-d. Legalábbis a hőd azt igazolja szerintem, mert azóta fent is van. Ha igaz a sejtésem, akkor 7 nappal vagy pé után tehát kb 1 hét múlva lenne esedékes a mensi-nem várása;)Hány napos cilkusaid vannak?
Nekem átlag 30-32 napos szokott lenni, de múlt hónapban nem tudom mi oknál fogva, de nekem is csak 35. napomon volt pé, amit a hőm szépen igazolt is és sajna időben rá meg is jött.
Szerintem még ne add fel, és ha voltatok is akkor együtt, akkor még bármi is lehet belőle:)
Szia!
Na mi a helyzet? Én írtam, h később volt pé-d, kiváncsi lennék, hogy megjött e rá egy hétre v esteleg teszteltél e már egy pozit? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!