Segített már valakinek a méhpempő szedése abban, hogy a vágyott terhesség létrejöjjön? Minél több választ olvasnék, most kezdem szedni.3 éve próbálkozunk, abból két éve dokihoz is járunk, sikertelenségemben megpróbálom.
Bocsi, nem a kérdésedre fogok válaszolni, de ez a kérdés engem is érdekelne, én is most kezdtem el.
Te kapszula formájában szeded vagy igazi méhpempőt?
Szia! Első vagyok :)
Mi június óta próbálkozunk, akkor egyből sikerült, de sajnos spontán elment a baba. azóta sajnos nem jön össze. Most már kapok Clostilbegitet és Utrogestant és önszorgalomból szedem mellé a méhpempőt. Ja és Elevitet. Már van egy 22 hónapos kisfiam, ő is nehezen jött össze.
Ti mióta próbálkoztok? Dokinál voltál/voltatok már?
Most olvastam, hogy 3 éve próbálkoztok és jártok dokihoz, bocsi! :)
Doki mit mond? Milyen kivizsgálások voltak?
Nekem sajnos megjött! :( Most azonban egy új esély kezdődött az új hónappal. :) Megpróbálok mindig optimista lenni, de egyre nehezebb! Feladni azonban nem szabad!!!!
Te hová jársz? Van változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!