Spining és terhesség kizárja egymást?

Sztem ha terhes leszel akkor majd ne spinningelj, addig meg miért ne. Igazából utána is lehet ha minden klappol de én nem kockáztatnék.
Én szülés után akarok majd járni. Neked bevált? Én még nem próbáltam csak még ez a legszimpibb mozgás.
Jó neked,h. fogytál 15 kg-ot én most híztam annyit.
A diéta nem árt a babának terhesség alatt sem de sztem te inkább fogyókúrás étrendre gondolsz ez alatt. Azt pedig nem szabad!
Üdv
36 hetes kismami

Első vagyok.
Köszi! Nagyon szeretek bicajzni ezért gondoltam,h. talán ehhez még kedvem is lenne. És hát az 15 kg bizony nem csak baba.:-/ Van a popsin, combon bőven. Arra meg tökéletes lenne ez a mozgásfajta.
Az első alkalom után mindened fájni fog de ne ijedj meg két nap után menj vissza a biciklin nem lesz izomlázad.
Amikor terhes lettél volt súly felesleged? Én még 15 kg szeretnék addig leadni...

Első vagyok.
Még azt akartam írni,h. bármeddig dolgozhatsz ha jól vagy és sportolhatsz is csak ne kifulladásig hanem lightosan, kényelmesen. De csak ha doki engedi.
Én is ülőmunkát végeztem, én a azóta nem dolgozom,h. betöltöttem a 6 hónapot. Nekem sokat kellett utazni ráadásul vonattal is ezért döntöttem így. Talán még egy hónapot mehettem volna mert így halálra unom magam itthon, szóval majd ezt is kalkuláld bele.:-))
Sok sikert a babóhoz! Remélem hamar összejön (miért ne jönne)!

szia,
Talán nem zárja ki egymást, de én nem vagyok benn biztos.
Mivel én az első baba előtt intenzíven sportoltam, step,-box,-dane aerobik edzésekre jártam évekig. 5-6 év is volt talán amikor azt mondtam, hogy abbahagyom, és utána jött össze a baba. Persze lehet hogy más tényező bolokkolt nem tudom...

Nem volt. Épp hogy fogytam is mert az esküvőnket szerveztük szeptemberre. 6 kg-ot fogytam 6 hét alatt mikor terhes lettem ezért is híztam annyit sztem de azt bele sem számolom. Vigyázz majd te is mert tényleg abba kell hagyni a fogyit szóval ne pótold be amit kihagytál addig de ne is éhezz! Nehéz...
168cm vagyok 57-re fogytam le akkor és most 78kg vagyok. Normálisan 63 kg körül vagyok rendes vagyok magamhoz ezért nem veszem figyelembe,h. nem 63-al kezdtem hanem 57-el. Így jön ki a 15 kg. :-))
De már nehéz elhinni,h. leszek annyi valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!