Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire gyakori az hogy fél...

Mennyire gyakori az hogy fél év vagy 1 év alatt nem jön össze a baba?

Figyelt kérdés
Nálunk fél év mondható próbálkozásnak, de még nem jött össze a baba. Fél év alatt többnyire össze szokott jönni a baba másoknál? Statisztikára lennék kiváncsi, hogy mennyi az az idő, amennyi idő alatt illene a babának megfogannia??? 27 éves vagyok más és még sajnos nincs gyerekem, de már nagyon szeretnék!
2011. jan. 8. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Statisztikát sajnos nem tudok!

Nálunk 2 éve nem jön a baba... mindketten kivizsgáltattuk magunkat, elvileg nincs akadálya. Nyáron indul a lombikbébi program....mire várjunk még?:(

2011. jan. 8. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Esete válogatja, de sok mindent tehetsz érte.
2011. jan. 8. 16:24
 3/8 A kérdező kommentje:

kedves első válaszoló!

Nagyon sajnálom! :(

Hát igazából mi is több mint 1 éve nem védekezünk, csak ez idő alatt sokminden volt: rendszertelen ciklus, ciszta 2 hónapig...

Fél éve van, hogy minden rendben: nincs ciszta, rendszeres a ciklusom és van pém is. Ezért írtam, hogy fél év

2011. jan. 8. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Én sem ismerem a statisztikákat...csak a saját példámat írom le neked.

Eszembe sem jutott teherbe esni, és ezt soha életemben nem bíztam a véletlenre. Valami mégis megváltozott bennem a mostani párommal kapcsolatban, és bár nem terveztünk gyereket 2 alkalommal mégsem védekeztünk. Csupán két alkalommal, mégis teszt nélkül is szinte biztos voltam abban, hogy terhes lettem. Igazam is volt.

Ne idegesítsd magad statisztikákkal, jön az a baba amint akar, hidd el. Drukkolok.

2011. jan. 8. 16:45
 5/8 anonim válasza:
mi is 2 éve próbálkozunk mindkettőnknél rendben vannak a dolgok ,decemberben petevezeték átjárhatóságin voltam most meg clostyt kapta.majd meglátjuk...nem idegeskedünk..ja és szeretjük egymást!!!!!!!!!!!!!!drukkolok
2011. jan. 8. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi is 2 eve probalkozunk... :(

Drukkolok nektek es kivanok sok-sok turelmet.

2011. jan. 9. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi 1,5 éve próbálkozunk. 29/34

persze az könnyen beszél aki azonnal teherbe esik... szerintem ez a ritkább manapság.

2011. jan. 9. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:

[link] – 35 percig

[link]

2011. jan. 9. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!