Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha fájdogál a hasam alja és...

Ha fájdogál a hasam alja és áttetsző váladékozásom van, az peteérést jelent? Igaz, hogy az orgazmus is elősegíti a peteérést?

Figyelt kérdés
2008. jan. 22. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
szia.igen,az a peteérést jelenti.hogy az orgazmus elősegíti e?én is halottam már ilyet,de nem tudom.nem olvastam még róla sehol.bár lehet benne valami,mert orgazmus során összehúzódik a hüvely izomzata,gondolom ilyenkor a petefészek sem nyugszik,lehet hogy könnyebben kilökődik a pete.de hogy elősegíti e az érést azt nem tudom.szerintem azt nem.de utána nézek,ez engem is érdekelne...
2008. jan. 22. 23:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!Nem,nem jelent PÉ-t.A legmegbízhatóbb Te magad vagy,konkrétabban a tested.Az ovu tesztek is csak 60%.-os bizonyosságot adnak.Fogsz egy hőmérőt,leteszed az éjjeli szekrényre,és minden reggel ébredés után megméred a hődet.A legjobb ha Omron,vagy hasonló digit hőmérőt veszel,az 1 perc alatt kész,és nem kell rázogatni,kb.800 ft.A hődet vagy egy naptárba,vagy akár olyan helyre,mint a ciklus.hu beírod minden nap.Ha ovulálsz,a hőd hirtelen felugrik 0,5-1 fokot,és mensiig fent is marad.Ha nem ovulálsz,nem megy fel.

Az orgazmusnak nem sok köze van a jelenlegi állás szerint a PÉ-hez.A macskáknál például igen,ők akkor ovulálnak,ha párosodnak,de mi nem cicák vagyunk.Sok sikert.Egy öreg róka

2008. jan. 23. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!